Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse e-handler foreslår på nuværende tidspunkt diverse leveringsmidler. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er jo ualmindeligt simpel, og mange gange tilmed den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kan omvendt forsøge at få pakken leveret hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Metoden bliver godt nok en tand mere bekostelig, men endvidere i høj grad hensigtsmæssig. Den billigste metode til levering er uden tvivl selv at hente produkterne, hvilket dog er betinget af at du opholder dig i nærheden af internet selskabets adresse.

Leveringstiden kan vise sig at være virkelig aktuel om vi behøver varerne om et øjeblik, så med det formål er det rigtig essentielt at man finder den estimerede leveringstid for det pågældende produkt.

En stor portion e-forhandlere byder på dag-til-dag fragt på deres primære produkter, som dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ordnet inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Nogle online forhandlere garanterer fragt uden beregning, men tit forudsætter det at man handler for et fastsat beløb. Derudover burde du udvælge den billigste fragtmetode, som mange gange – uanset om du bor tæt på Aarhus, Ikast eller Sæby – vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Netshopping boomer

Det er jo efterhånden ualmindeligt nemt for alle og enhver at prissammenligne fra flere e-forhandlere og så har en lang række internet firmaer set sig tvunget til at presse priserne på varerne – til babyer og børn, samt også til damer og herrer – enormt, og endda nogle gange love fragt uden omkostninger.

Dog kan det stadigvæk blive lukrativt at udforske en række internet shops i Danmark efter udsalg før du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikret at antage den laveste pris.

Du må blot ikke glemme, at hvis en online shop sælger et produkt til en udsalgspris der anses for helt ekstremt beskeden, så bør det tit være et faresignal om en fup internet shop. Køb med gængse betalingskort er dog en del af en lov, som assisterer dig som kunde imod fup online outlets.

Inden folk køber i en e-forhandler bør de i princippet gennemse deres handelsbetingelser, det er dog mange gange ikke super interessant.

En anden mulighed kan være at kigge hvorvidt e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er et kendetegn for at e-butikken overholder gældende dansk lovgivning, udover at webbutikken nu og da kigges til af fagfolk der har indsigt i vilkårene. Derudover tilbydes du genvej til at blive assisteret, hvis du skulle få vanskeligheder med din shopping.

Herudover kan det anbefales at man er sat ind i de mest essentielle regler der kan spille ind i forbindelse med købet, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-butikken benytter. Derfor er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet vil kunne bevise ordren, om man leder efter et produkt til en voksen eller et barn.

Den billigste form for fragt

Trustpilot forærer dig egentlig værdifulde muligheder for at verificere forskellige andre konsumenters erfaringer og derfor foreslåes det, at du tolker e-butikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook indebærer ydermere en del passende muligheder for at få indtryk af e-firmaets popularitet. Foruden det ses en række internet selskaber hvor det er muligt at sammensætte en kritik af ordreforløbet, som tilmed kan tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Denne hjemmeside er finansieret af reklameindtægter. Vi hjælper nogle forskellige e-handler og publicerer butikkernes tilbud, og modtager honorar i tilfælde af at en af de besøgende på vores side foretager en transaktion.

Anvisninger omkring varer og forretninger på nettet ajourføres ofte, men det er umuligt for os at give garantier imod ændringer der måtte være implementeret efter at vi senest opdaterede vores oplysninger.