Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af online outlets foreslår i dag en række forskellige leveringsmåder. Et hit er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv afhenter varerne når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ekstremt smart, og tit desuden den prisbilligste leveringsform.

Du kan ydermere forsøge at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig gerne en smule mere pebret, men tillige vældig overkommelig. Den prisbilligste form for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du lever med kort afstand til internet webshoppens hjemsted.

En stor portion butikker på nettet tilsiger levering efter en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som trods alt regnes ud fra at ordren gennemføres inden et givent tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få bestillingen afsendt før de pakkeansatte har fri.

Flere forretninger på nettet byder på fri fragt, men for det meste er det forbeholdt når der aftages for et præcist beløb. Ellers bør du vælge den mest letkøbte form for fragt, som tit – uden hensyn til om du opholder sig nær Hørsholm, Lillerød eller Gilleleje – er at få fragtmanden til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Temmelig fremkommeligt for folk at sammenholde priser

Det er jo særligt nemt for os alle at finde de laveste priser i blandt forskellige e-forretninger og med det motiv har en hel del e-forhandlere set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på deres produkter – til piger og drenge, men også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange byde på gratis levering.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig rentabelt at kigge forbi et par internet foretagender efter udsalg forud for at du bestiller, så man er tryg ved at modtage den prisbilligste pris.

Du må alligevel huske på, at hvis en butik på nettet annoncerer et produkt til salg for en udsalgspris som kan virke hamrende billig, er det tit være et bevis på en falsk internet butik. Bestillinger med betalingskort er heldigvis omfattet af et reglement, som passer på køber overfor svindlende internet forretninger.

Forud for at folk handler i en e-butik burde de altid gennemse e-butikkens betingelser, det er dog naturligvis ikke særlig spændende.

Et andet alternativ kunne måske være at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærket, da det almindeligvis er en erklæring om at e-firmaet retter sig efter de officielle danske regler, foruden at netbutikken nu og da ses til af fagfolk som behersker de gældende love. Dette er desuden din lejlighed til en hjælpende hånd, hvis du oplever vanskeligheder som følge af dit køb.

Foruden dette kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de væsentligste bestemmelser i forbindelse med handlen, som eksempelvis hvilken returneringsret internet selskabet bruger. I relation til det er det ydermere essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne påvise købet, ligegyldigt om man shopper til en kvinde eller mand.

Den billigste leveringstype

Trustpilot giver dig en række tiltalende chancer for at gennemstøve en stor portion tidligere brugeres ratings og derved tilråder vi, at du ser nærmere på internet virksomhedens ratings før du lægger din bestilling.

Facebook medfører ydermere temmelig fine metoder til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Derudover møder vi endda forhandlere på nettet hvor folk kan formulere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tillige må bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Denne side finansieres af reklameindtægter. Vi har et tæt samarbejde med en stribe webshops eftersom vi annoncerer deres tilbud, og tjener godtgørelse når en bruger fra vores hjemmeside foretager et køb.

Anvisninger vedrørende varer og internet handler opdateres hele tiden, men vi tager forbehold for ændringer der eventuelt er udført siden vi sidste gang opdaterede de viste oplysninger.