Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange internet firmaer tilbyder efterhånden alverdens muligheder for levering. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer den dag der passer dig. Fragtmuligheden er nemlig ultra let, samt mange gange tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.

Fragttiden er jo ekstremt afgørende såfremt du absolut skal bruge varen inden for kort tid, så med det formål er det ret klogt at man finder den estimerede leveringsdato på det vedkommende produkt.

Temmelig mange netshops i Danmark reklamerer med levering efter en enkelt hverdag på flere varenumre, men husk at det tager udgangspunkt i at orden realiseres forinden et aftalt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken hen til fragtfirmaet forud for at de pakkeansatte har fyraften.

En række online firmaer frembyder levering uden gebyr, men i mange tilfælde forudsætter det at du aftager for en præcis sum. I øvrigt skulle man foretrække den prisbilligste leveringsform, hvilket ofte – uafhængig om man er tæt på Roskilde, Ikast eller Støvring – er at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted.

Evalueres af sagkyndige som har indsigt i reglerne på området

Det er i dag virkelig bekvemt for forbrugerne at søge sig frem til priser fra diverse online forretninger og altså har masser af internet selskaber i Danmark været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på deres produkter – til børn og babyer, og samtidig til damer og herrer – markant, og endda nogle gange sikre levering uden gebyr.

Det kan alligevel blive fordelagtigt at analysere nogle få online varehuse efter rabatkoder forud for at du placerer ordren, således at du er velinformeret til at få fat i den laveste pris.

Man bør ikke desto mindre huske på, at hvis en shop på nettet forhandler varer til en salgspris som kan ses som urealistisk billig, så burde det ofte være et fingerpeg om en uægte webshop. Kortbetalinger er dog en del af et reglement, hvilket støtter folk overfor uoprigtige internet webshops.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en løsning fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at honorere omkostningerne i flere bidder.

Forud for at nogen køber i en netbutik kunne man reelt sætte sig ind i netshoppens handelsbetingelser, men det er for det meste ikke særlig sjovt.

En anden valgmulighed kunne måske være at se om webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det ofte er et bevis på at e-handlen opfylder gældende dansk lovgivning, udover at e-firmaet løbende vurderes af sagkyndige som er indført i reglerne på området. Dette er desuden en god lejlighed til at blive hjulpet, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af dit indkøb.

Ydermere er det prisværdigt at køberen er påpasselig med de vigtigste reglementer der indvirker på købet, som for eksempel den ombytningsrettighed online forhandleren lover. I den relation er det også vigtigt, at man stadigvæk opbevarer ens ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte ordren, uden hensyn til om man shopper til en dame eller herre.

Trustpilot medfører tilpas hæderlige muligheder

Trustpilot leverer evigt gode løsninger til at betragte ganske mange nuværende køberes evalueringer og derfor rekommanderer vi, at du studerer webshoppens vurderinger inden du bestiller.

Facebook frembyder tilsvarende nogle fantastiske genveje til at få indsigt i internet virksomhedens troværdighed. Tilmed ser vi faktisk shops på nettet som giver kunderne mulighed for at publicere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket desuden kan benyttes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Websitet er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med en lang række online virksomheder hvor vi fremviser firmaernes varer, og tager imod godtgørelse ifald en bruger fra vores side udfører et køb.

Informationer om tilbud og netshops opretholdes jævnligt, men vi giver ingen garanti imod ændringer der måtte være lavet efter at vi senest opdaterede de anvendte oplysninger.