Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse e-forretninger giver heldigvis mange forskellige leveringsformer. En af de populære er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Fragtformen er jo virkelig ligetil, samt tit tillige den prisbilligste leveringsmulighed.

Du kunne alternativt forsøge at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen er mange gange en kende mere pebret, men tillige meget bekvem. Den billigste fragttype vil dog altid være at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du lever nær e-handlens hjemsted.

Leveringsdygtigheden er vældig vital forudsat man har brug for ordren lige om lidt, og derfor er det rigtig meningsfuldt at man tjekker leveringstiden for den aktuelle vare.

Størstedelen af internet forhandlere giver levering på næste hverdag på de fleste produkter, men vær påpasselig da det er regnet ud fra at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få pakken afsendt forinden lagermedarbejderne får fri.

Flere e-butikker tilbyder levering uden beregning, men ofte under forudsætning af at du indkøber for et fastslået beløb. Som alternativ kunne man tage den mest prisbevidste mulighed for levering, der ofte – ligegyldigt om man er tæt på Taastrup, Farum eller Svenstrup – vil være at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

Ualmindeligt uproblematisk for os alle at lave prissammenligning

Det er efterhånden yderst problemfrit for internetbrugere at vurdere prisniveauet hos forskellige internet foretagender og derfor har utallige firmaer på nettet set sig tvunget til at stampe salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til juniorer, og samtidig også til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Det kan trods alt være profitabelt at kigge forbi diverse internet webshops efter udsalg inden du bestiller, så man er tryg ved at få den skarpeste pris.

Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, såfremt du efterspørger at klare betalingen i flere bidder.

En forsikring om at internet butikken opfylder gældende dansk lovgivning

Forinden folk køber i en netshop burde man i reglen læse webshoppens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig morsomt.

Et andet forslag kunne måske være at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det burde være en forsikring om at internet forhandleren overholder de officielle danske regler, og at den ofte monitoreres af fagmænd som har nøje kendskab til reglementet på området. Dette er en god genvej til assistance, ifald du får problemstillinger som følge af din bestilling. Mere information.

Vi tilråder at du udforsker internet webshoppens kritik

Trustpilot fremskaffer de facto fordelagtige muligheder for at studere en række andre kunders betragtninger og derved kan det være til hjælp, at du bliver klogere på internet firmaets bedømmelser inden du bestiller.

Facebook indebærer desuden immervæk nyttige chancer for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. Her ses faktisk internet shops hvor du kan skrive en omtale af deres køb, hvilket ydermere må drages fordel af til at afveje kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside finansieres af reklamer. Vi har faste samarbejder med en række online firmaer hvor vi markedsfører deres varer, og tager provision hvis en af vores besøgende gennemfører en ordre.