Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige internet butikker udlover nu diverse forskellige leveringsformer. Den mest populære er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente pakken præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig meget ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kan derudover vælge at vælge at få sendt til din adresse eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden er gerne et hak mindre prisbillig, men til gengæld virkelig enkel. Den billigste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne, som dog afhænger af at du bor tæt på online forretningens tilholdssted.

Flere online varehuse yder levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varer, som dog kræver at der bestilles tidligere end et konkret klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få bestillingen skippet afsted inden pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte e-shops i Danmark tilbyder fri fragt, men typisk er det under betingelse af at der shoppes for et fastslået beløb. Som alternativ bør man tage den mindst kostelige metode til levering, som mange gange – uanset om du befinder sig nær Aalborg, Dragør eller Aars – vil være at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

Fragttiden er jo særligt betydningsfuld

Det er i dag særdeles uproblematisk for alle og enhver at søge information om priser fra forskellige netshops og så har masser af internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at nedsætte priserne på deres varer – til drenge og piger, men ligeledes til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange sikre levering uden betaling.

Til gengæld kan det stadigvæk blive tiden værd at tjekke visse e-forretninger efter udsalg inden du handler, sådan at man er tryg ved at antage den skarpeste pris.

Man skal dog huske på, at i tilfælde af at en butik udlover produkter til en pris der er uendeligt lav, så bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig e-forretning. Handler med kort er dog omfavnet af en regel, hvilket begunstiger os imod falske firmaer på nettet.

Vi foreslår generelt handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre prisen af flere omgange.

Før folk køber i en shop bør man altid overveje netbutikkens forretningsvilkår, dog er det normalt ikke videre spændende.

En anden løsning kan være at undersøge hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, grundet at det kan være et bevis på at internet webshoppen efterkommer de officielle danske regler, og at netbutikken jævnligt kigges til af eksperter der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Dette er en god mulighed for support, når du får problemstillinger med din ordre.

En hel del online outlets frembyder 1 dags levering

Trustpilot genererer de facto fortræffelige genveje til at gennemsøge en hel del eksisterende konsumenters vurderinger og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer e-firmaets bedømmelser inden du shopper.

Facebook tilbyder på samme måde altid fremragende chancer for at få indtryk af netbutikkens troværdighed. Her ses endda internet firmaer som tilbyder kunderne at afgive en anmeldelse af virksomhedens service, som også burde drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Vores side er finansieret af reklamer. Vi samarbejder med en masse netshops hvori vi præsenterer deres tilbud, og tager betaling i tilfælde af at en af vores brugere gennemfører en transaktion.

Viden om tilbud og e-butikker opretholdes fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for korrektioner der muligvis er realiseret siden nyligste opdatering af vores data.