Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste forretninger på nettet tilbyder heldigvis mange forskellige metoder til levering. En af de mest anvendte er i vore dage at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså temmelig enkel, og oftest desuden den prisbilligste leveringsmåde.

Du kunne også afveje for og imod at få pakken sendt til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtformen viser sig som regel et hak mere omkostningsfuld, men ydermere i høj grad let. Den mindst kostelige slags levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo beroer på at du befinder dig i kort afstand af e-butikkens hjemsted.

En masse internet shops tilsiger levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, men vær obs på at det betinges af at ordren indsendes forud for et konkret tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne ekspederet forinden lagerpersonalet tager hjem.

Trustpilot fører til en lang række fordelagtige muligheder

Det er jo ekstremt gnidningsløst for alle at prissammenligne på forskellige e-forretninger og på grund af dette har flere internet shops set sig nødsaget til at nedskære salgspriserne på en række af deres varer – til babyer og børn, og ligeledes til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig lukrativt at studere diverse e-firmaer efter rabatkoder forud for at du handler, så man er velinformeret til at antage den mest betalelige pris.

Man bør lige meget hvad ikke glemme, at i tilfælde af at en online shop afhænder varer for en salgspris der kan virke umådelig billig, så er det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en falsk internet butik. Bestillinger med betalingskort er på den anden side omfavnet af en retningslinje, som passer på en imod uægte internet selskaber.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage beløbet over tid.

Trustpilot medfører altid hæderlige muligheder

Før folk handler i en butik på nettet burde man for at være sikker gennemgå butikkens handelsaftale, men det er tit en tidskrævende opgave.

En nemmere løsning kan derfor være at kontrollere hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, siden det typisk er en forsikring om at internet shoppen overholder de opstillede regler, samt at internet shoppen tit besigtiges af fagmænd som kender reglementet på området. Desuden får du mulighed for at få bistand, ifald du udsættes for problemstillinger som følge af din handel. Link til mere information.

Udover dette anbefales det at kunden er påpasselig med de vigtigste vilkår der har indvirkning på købet, som fx den returret internet selskabet kører med. På grund af dette er det ligeledes essesentielt, at man stadig gemmer sin ordremail, således man altid kan bevidne sin shopping, uafhængig om man skal købe en gave til en herre eller dame.

Internethandel bliver ved med at vokse

Trustpilot leverer visse fornemme genveje til at kigge nærmere på adskillige aktuelle forbrugeres vurderinger og derved stiller vi forslag om, at du verificerer e-firmaets kritik før du færdiggør din shopping.

Facebook tilbyder derudover fuldstændig ønskværdige genveje til at få kendskab til internet forretningens troværdighed. Foruden det er der nogle netbutikker som tilbyder kunderne at notere en omtale af virksomhedens service, som også kan benyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er annoncefinansieret. Vi har aftaler med utallige internet outlets derved at vi markedsfører virksomhedernes tilbud, og tager imod godtgørelse forudsat den besøgende vi sender videre fuldfører en handel.

Informationer angående varer og e-forhandlere opdateres jævnligt, men vi giver ingen garanti imod korrektioner der muligvis er foretaget siden vi sidst opdaterede hjemmesidens informationer.