Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del e-forretninger foreslår i vore dage alverdens fragtmetoder. Den mest populære er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter når du har tid. Fragtformen er jo rigtig simpel, og oftest derudover den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du bør omvendt overveje at få varerne leveret til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Metoden er desværre lidt dyrere, men desuden ultra gnidningsløs. Den mest betalelige løsning vil dog utvivlsomt være selv at hente produkterne, men dette er betinget af at du er nærved internet forretningens lager.

Antal dages levering er naturligvis ekstremt essentiel såfremt man mangler pakken inden for få dage, så i det øjemed er det helt essentielt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for det relevante produkt.

Adskillige forretninger på nettet reklamerer med 1 dags levering på en lang række varer, men vær påpasselig da det afhænger af at ordren gennemføres forud for et konkret klokkeslæt, så at de garanteret kan nå at få produkterne klar inden personalet har fri.

En række internet foretagender frembyder fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun hvis der aftages for en konkret pris. Ellers skal du snuppe den mest prisbevidste løsning til levering, som mange gange – ligegyldigt om du er tæt på Vejle, Brønderslev eller Hinnerup – er at få fragtmanden til at levere produkterne til et afhentningssted.

Tilses af fagmænd der har indsigt i reglerne

Det er i dag virkelig ukompliceret for forbrugerne at finde frem til de bedste priser fra flere online forhandlere og ergo har utallige internet butikker set sig nødsaget til at nedskære salgspriserne på mange af deres varer – til piger og drenge, og yderligere også til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange love gebyrfri levering.

Men det kan immervæk vise sig nyttigt at prøve diverse online shops efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at modtage den billigste pris.

Man bør lige meget hvad være obs på, at hvis en e-shop markedsfører bedst i test varer til en salgspris der anses for overordentlig god, kan det tit være et tegn på en svindel online webshop. Handler med kort er ikke desto mindre en del af en forordning, der beskytter køberen overfor snydagtige forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du vælge en løsning som f.eks. ViaBill, hvis du gerne vil afbetale omkostningerne senere.

Inden nogen køber i en butik burde de uden tvivl gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, men det er ofte et omfattende arbejde.

Et nemmere alternativ er at finde ud af hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en garanti for at online butikken respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet undertiden evalueres af fagmænd som kender til de gældende regulativer. Derudover tilbydes du lejlighed til opbakning, ifald du får besvær med din shopping.

Trustpilot præsterer rigtig gavnlige muligheder

Trustpilot bringer dig fuldkommen ønskværdige løsninger til at inspicere en stor portion øvrige kunders vurderinger og derved er det smart, at du tjekker webshoppens ratings inden du lægger din bestilling.

Facebook byder på endvidere nogle fine løsninger til at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Herinde ses mange internet forretninger som giver kunderne mulighed for at sammensætte en omtale af deres køb, hvilket desuden bør bruges til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af annonceindtægter. Vi har aftaler med flere butikker på nettet hvori vi markedsfører butikkernes varer, og tager imod godtgørelse for så vidt den person vi sender videre laver en bestilling.

Fakta omkring produkter og webshops opdateres jævnligt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for forandringer der potentielt er foretaget efter at vi sidste gang opdaterede sidens informationer.