Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En lang række internet varehuse tildeler i dag en lang række forskellige leveringsformer. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter din ordre når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig super uproblematisk, og tit tilmed den mest betalelige mulighed for levering.

Du kunne tillige foretrække at få varerne leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Fragtmuligheden er almindeligvis en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes ualmindeligt nem. Den prisbilligste leveringsversion vil dog til enhver tid være at hente pakken selv, som dog betinges af at du befinder dig nær internet virksomhedens bopæl.

En stor portion netshops i Danmark stiller garanti om muligheden for dag-til-dag levering på mange af butikkens produkter, som dog påkræver at ordren aflægges inden et besluttet tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få de nye varer klar inden medarbejderne har fyraften.

Få leveret til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads

Det er ultra fremkommeligt for internetbrugere at analysere priser fra forskellige internet varehuse på https://vroom.dk og herved har masser af firmaer på nettet ikke kunne lade være med at stampe salgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, og samtidig også til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange byde på fragt uden betaling.

Derfor kan det alligevel være lukrativt at kontrollere flere online varehuse efter udsalg inden du bestiller, sådan at man er på den sikre side med at indhente den billigste pris.

Du må lige meget hvad være årvågen med, at hvis en online webshop udlover bedst i test varer for en salgspris der virker uhørt god, er det for det meste være et fingerpeg om en uærlig internet forhandler. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfattet af en foranstaltning, som sikrer dig imod uægte e-butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du overveje en afbetalingsløsning fra fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale betalingen senere.

Inden nogen handler i en online virksomhed behøver de for at være på den sikre side tage stilling til deres handelsvilkår, dog er det gerne ikke super spændende.

En anden løsning kunne måske være at kigge hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et tegn på at internet forhandleren opfylder de opstillede regler, foruden at webshoppen løbende kigges til af fagmænd som har nøje kendskab til lovgivningen. Desuden får du mulighed for opbakning, for så vidt du får vanskeligheder i forbindelse med dit køb.

Dertil er det en hjælp at kunden er påpasselig med de mest basale reglementer der kan have indvirkning på ordren, f.eks. den ombytningspolitik butikken garanterer. På grund af dette er det tilmed essesentielt, at man altid beholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet vil kunne bevise købet, uden hensyn til om du er på shopping til en pige eller dreng.

Et billede på at netshoppen tilslutter sig de gældende danske regler

Trustpilot præsterer sådan set sikre chancer for at undersøge diverse øvrige køberes betragtninger og derfor er det godt, at du besigtiger internet butikkens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook fremskaffer derudover tilpas pæne chancer for at få indblik i online shoppens pålidelighed. Tilmed ses nogle outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at meddele en anmeldelse af deres køb, hvilket på samme måde bør drages fordel af til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er reklamefinansieret. Vi har faste samarbejder med en masse online varehuse når vi formidler butikkernes produkter, og indhenter honorar i tilfælde af at en af vores besøgende laver et indkøb.

Oplysninger angående varer og e-forhandlere ajourføres ofte, men vi påtager os intet ansvar for forandringer der måtte være iværksat siden nyligste opdatering af vores oplysninger.