Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af webshops i Danmark frembyder efterhånden diverse forskellige muligheder for levering. En yndling er nu om dage pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter bestillingen når der er mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig super bekvem, og tit endvidere den billigste mulighed for levering.

Du burde ydermere overveje at vælge levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Muligheden bliver uheldigvis en sjat mere pebret, men endda særdeles fleksibel. Den mindst kostelige form for fragt vil dog altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-handlens bopæl.

Fragtperioden er naturligvis rigtig afgørende ifald du har brug for produkterne øjeblikkeligt, og af den grund er det uden tvivl centralt at vi kontrollerer leveringstiden ved den relevante vare.

En del online forhandlere garanterer dag-til-dag levering på deres primære varer, men glem ikke at det er regnet ud fra at der bestilles forinden et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at de pakkeansatte får fri.

Nogle enkelte online selskaber lover fri fragt, men for det meste er det kun gældende hvis der indkøbes for en konkret sum. Desuden kan du udvælge den billigste type af levering, som i mange tilfælde – uden hensyn til om man er i Esbjerg, Nykøbing Falster eller Nivå – vil være at få bragt din bestilling til et udleveringssted.

Rigtig praktisk for alle og enhver at sammenligne priser

Det er i dag ret bekvemt for enhver at vurdere prisniveauet i blandt forskellige e-handler og derfor har masser af internet webshops været tvunget til at trykke prisniveauet på produkterne – til piger og drenge, samt også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange sikre gratis levering.

Til gengæld kan det til hver en tid vise sig smart at udforske visse butikker på nettet efter rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at få fat i den skarpeste pris.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du bruge en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du agter at dække omkostningerne ude i fremtiden.

Forud for at folk handler hos en butik kunne de for at være på den sikre side se på netshoppens forretningsaftale, dog er det normalt et tidskrævende projekt.

Et alternativ kan være at undersøge om e-firmaet er medlem af e-mærket, siden det skulle være et bevis på at netshoppen anerkender de officielle danske regler, samt at internet forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af eksperter der forstår lovgivningen. Dette er en god anledning til assistance, ifald du skulle få problemer i forbindelse med dit indkøb. Link til mere information.

Ligeledes støtter vi at kunden er sat ind i de fundamentale vedtægter der influerer på ordren, fx hvilken byttepolitik internet webshoppen har. I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man når som helst sikrer sin ordremail, så man til enhver tid vil kunne bevise sit køb, om du efterspørger produkter til en dame eller herre.

Ret så let for almindelige mennesker at lave prissammenligning

Trustpilot fører til nogenlunde ønskværdige chancer for at granske ganske mange andre kunders kritik og af den grund er det smart, at du eftergår online forhandlerens anmeldelser inden du bestiller.

Facebook indebærer lige så vel evigt strålende muligheder for at få kendskab til online firmaets troværdighed. I øvrigt er der en række internet varehuse hvor kunder kan frembringe en bedømmelse af købsoplevelsen, som desuden burde bruges til afvejning af kundetilfredsheden.

Vores website finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en hel del online butikker idet vi formidler deres varer, og modtager betaling når den person vi sender videre fuldfører en ordre.