Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Flere e-shops yder heldigvis et bredt udvalg af leveringsløsninger. En favorit er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer den dag der passer dig. Leveringsmetoden er jo ret så smart, og endda tillige den mindst kostelige leveringstype.

Du kan endvidere beslutte dig for at vælge at få udbragt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver gennemsnitligt lidt mere omkostningsfuld, men desuden ultra fleksibel. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er unægtelig at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du har bopæl i nærheden af e-forretningens hjemsted.

Leveringshastigheden er jo ret udslagsgivende forudsat du skal bruge produktet inden for kort tid, så med det formål er det helt klogt at vi finder leveringstidspunktet ved den respektive vare.

Størstedelen af online webshops annoncerer 1 dags fragt på massevis af produkter, men glem ikke at det tager udgangspunkt i at ordren indsendes forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet ordnet før lagermedarbejderne holder fyraften.

En række e-shops giver løfte om dag-til-dag levering

Det er efterhånden særligt simpelt for almindelige mennesker at søge information om priser på flere e-butikker og til gengæld har langt de fleste online outlets været tvunget til at formindske prisniveauet på deres varer – til babyer og børn, og ligeledes til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det imidlertid vise sig gunstigt at tjekke enkelte forhandlere på nettet efter tilbud inden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest betalelige pris.

Du må alligevel være obs på, at såfremt en shop på nettet forhandler produkter for en pris der anses for enormt letkøbt, bør det tit være et kendetegn på en uægte webbutik. Køb med betalingskort er i hvert fald inkluderet i et reglement, der støtter folk imod uærlige online selskaber.

Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at godtgøre prisen af flere omgange.

Et tegn på at online forretningen føjer de gældende danske regler

Forud for at nogen køber i en netshop bør de når alt kommer til alt betragte butikkens forretningsbetingelser, det er dog gerne ikke særlig spændende.

Et andet forslag kunne måske være at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærket, da det generelt er et billede på at online webshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, og at online forretningen lejlighedsvis evalueres af specialister der har ekspertise inden for reglerne. Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, for så vidt du skulle få besvær i forbindelse med din ordre. Mere information.

Trustpilot indebærer tilpas sikre muligheder

Trustpilot tilbyder dig temmelig gode genveje til at gennemgå en stor gruppe tidligere køberes synspunkter og derved foreslår vi, at du sonderer e-handlens omtaler før du placerer din ordre.

Facebook indebærer tillige forholdsvis fortræffelige metoder til at få indsigt i online virksomhedens popularitet. Foruden det ser vi faktisk online firmaer hvor kunder kan notere en vurdering af ordreforløbet, hvilket desuden må bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Denne side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har aftaler med massevis af online butikker når vi fremviser virksomhedernes tilbud, og modtager provision såfremt en af de besøgende på vores hjemmeside foretager en transaktion.