Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af netshops udlover i øjeblikket diverse løsninger til levering. En af de mest moderne er p.t. at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig super problemfri, samt i mange tilfælde desuden den mest betalelige leveringsmulighed.

Du kunne ydermere påtænke at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen bliver beklageligvis en tak mindre prisbillig, men endda super bekvem. Den billigste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du bor med kort afstand til internet selskabets bopæl.

Fragttiden er jo usædvanlig relevant ifald man har brug for dine nye produkter lige om lidt, så med det formål er det nemlig relevant at man besigtiger leveringstidspunktet for den pågældende vare.

Temmelig mange e-butikker i Danmark lover levering på næste hverdag på utallige varenumre, men vær på vagt da det er betinget af at bestillingen indsendes før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de kan nå at få pakken ekspederet forinden logistikmedarbejderne har fri.

Nogle internet outlets garanterer levering uden omkostninger, men undertiden kun når du køber for et bestemt beløb. Ellers burde man tage den mest prisbevidste leveringsudgave, som tit – ligegyldigt om man bor i Kolding, Dragør eller Hammel – vil være at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

Bestil til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads

Det er efterhånden i høj grad nemt for alle at finde de laveste priser i blandt flere internet foretagender og til tak har mange internet shops fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på deres varer – til babyer og børn, samt til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere gratis levering.

Men det kan trods alt vise sig indbringende at sammenholde et par internet foretagender efter rabatkoder forinden du placerer ordren, således at man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.

Du bør blot være klar over, at i tilfælde af at en e-forhandler udbyder deres varer til salg for en salgspris der kan virke umådelig beskeden, så kan det for det meste være et signal om en uoprigtig e-butik. Handler med kort er ikke desto mindre en del af et regelsæt, som passer på køberen overfor uægte outlets på nettet.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil honorere pengene over tid.

En garanti for at e-forhandleren følger dansk lovgivning

Inden nogen bestiller på en online webshop kunne man uden tvivl løbe igennem deres handelsbetingelser, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende.

Et andet alternativ er at efterse om online virksomheden er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en garanti for at online forhandleren opfylder de officielle regler, og at forretningen af og til revideres af fagmænd som mestrer de gældende vilkår. Desuden får du genvej til støtte, for så vidt du møder dilemmaer med din shopping.

Leveringsdygtigheden er naturligvis temmelig relevant

Trustpilot indebærer fuldt ud ønskværdige løsninger til at gennemgå ganske mange eksisterende konsumenters evalueringer og herved tilrådes det, at du beser online virksomhedens ratings forud for at du bestiller.

Facebook leverer lignende nogle gode metoder til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Foruden det er der faktisk e-firmaer som tilbyder kunderne at formulere en anmeldelse af ordreforløbet, som også kan bruges til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Orientering omkring varer og online shops opretholdes løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der måtte være udarbejdet efter sidste opdatering af hjemmesidens oplysninger.