Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Mange internet handler yder i øjeblikket en række forskellige fragtløsninger. Den mest moderne er p.t. pakkeshops, og så afhenter du blot de bestilte produkter på et valgfrit tidspunkt. Løsningen er altså virkelig overkommelig, og mange gange ligeledes den mest letkøbte form for fragt.

Leveringstiden er selvfølgelig usædvanlig vigtig ifald man har behov for produktet øjeblikkeligt, og af den grund er det rimelig afgørende at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved den aktuelle vare.

En lang række forretninger på nettet annoncerer levering på næstkommende hverdag på mange af deres varenumre, men det forudsætter at ordren køres igennem forud for et fastsat tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før de logistikansatte har fyraften.

Nogle få internet handler frembyder levering uden gebyr, men i mange tilfælde kun såfremt man bestiller for et bestemt beløb. Derudover skal du gribe den mest prisbevidste leveringsløsning, der gerne – hvad end du befinder sig i Horsens, Middelfart eller Støvring – vil være at få bragt pakken til en pakkeshop.

Stadig flere handler på e-handler

Det er jo yderst ukompliceret for almindelige dødelige at søge information om priser hos flere internet webshops og herved har de fleste internet firmaer været tvunget til at trykke udsalgspriserne på deres varer – til piger og drenge, og desuden også til damer og herrer – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Derfor kan det imidlertid blive tiden værd at undersøge indtil flere internet varehuse i Danmark efter rabat forinden du handler, sådan at du er velinformeret til at opnå den mest betalelige pris.

Man må bare ikke undervurdere, at i tilfælde af at en forhandler på nettet afsætter en vare til salg for en pris som virker helt ekstremt lav, så burde det tit være et signal om en falsk internet butik. Kortbetalinger er dog inkluderet i en bestemmelse, der forsvarer køber imod bedrageriske e-firmaer.

Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, hvis du tilstræber at betale prisen ude i fremtiden.

Inden folk shopper hos en webbutik behøver de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens betingelser, men det er naturligvis ikke særlig spændende.

Et andet alternativ er at efterse om online firmaet er støttet af e-mærket, eftersom det burde være et kendetegn for at online forhandleren forsvarer de officielle regler, tillige med at e-handlen løbende undersøges af fagmænd der har den nødvendige knowhow om de gældende love. Det er en rigtig god lejlighed til at få bistand, for så vidt du bliver udsat for udfordringer med din shopping.

Endvidere stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest aktuelle reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet, til eksempel den byttepolitik e-shoppen anvender. I den forbindelse er det samtidig vigtigt, at man stadig opbevarer sin ordrekvittering, så man når som helst kan vidne om handlen, uden hensyn til om du søger en vare til en pige eller dreng.

Nogle få internet selskaber frembyder portofri fragt

Trustpilot præsterer nogle habile muligheder for at tolke adskillige andre konsumenters domme og herved er det godt, at du studerer e-firmaets vurderinger inden du færdiggør din shopping.

Facebook frembringer for øvrigt forholdsvis sikre chancer for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Derudover ser vi en del e-butikker som tilbyder folk at registrere en vurdering af ordreforløbet, hvilket ydermere burde bruges til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Vores website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi arbejder tæt sammen med forskellige internet shops i Danmark derved at vi præsenterer virksomhedernes varer, og indtjener kommission forudsat en bruger fra vores side laver et køb.

Informationer om produkter og online forretninger ajourføres jævnligt, men det er umuligt for os at give garantier imod reguleringer der er realiseret siden vi sidst opdaterede de viste oplysninger.