Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En lang række e-butikker udlover i dag en lang række forskellige former for levering. En sikker vinder er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente dine nye produkter når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig yderst nem, og i mange tilfælde endda den mest letkøbte leveringsmåde.

Leveringstiden er ekstremt essentiel såfremt vi har brug for din pakke omgående, og af den grund er det øjensynligt centralt at du tjekker leveringstidspunktet på det relevante produkt.

En lang række webshops yder muligheden for dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, men vær obs på at det er påkrævet at der bestilles forinden et konkret tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klargjort før logistikmedarbejderne holder fyraften.

Vurderes af jurister som er inde i vedtægterne på området

Det er jo efterhånden særligt bekvemt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på tværs af internet foretagender og af den grund har mange internet firmaer ikke kunne lade være med at formindske udsalgspriserne på mange af deres produkter – til juniorer, men også til voksne – enormt, og endda nogle gange byde på fragt uden omkostninger.

Derfor kan det immervæk være smart at undersøge en række butikker på nettet efter udsalg forinden du shopper, således at du er på den sikre side med at skaffe sig den mest betalelige pris.

Man må blot være opmærksom på, at i tilfælde af at en butik markedsfører bedst i test varer til salg for en pris der anses for utopisk lav, burde det i nogle tilfælde være en varsel om en snydagtig internet forhandler. Handler med kort er i hvert fald en del af en lovbestemmelse, der redder dig imod uoprigtige shops på nettet.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du drage nytte af et tilbud som f.eks. ViaBill, ifald du vil afbetale betalingen over tid.

Inden folk køber på en online virksomhed kunne de helt sikkert læse butikkens forretningsbetingelser, men det er uden tvivl et omfattende arbejde.

En anden løsning er at tjekke om internet firmaet er e-mærket, siden det typisk er en erklæring om at e-shoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken rutinemæssigt monitoreres af specialister som er inde i de gældende love. Dette er desuden din genvej til at få hjælp, såfremt du bliver udsat for problemer ved dit indkøb.

Kontrolleres af jurister der er meget fortrolige lovgivningen

Trustpilot leverer fuldstændig tiltalende genveje til at analysere en lang række eksisterende kunders opfattelser og derfor er det en hjælp, at du iagttager netshoppens vurderinger før du handler.

Facebook indebærer lignende en lang række hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af internet webshoppens pålidelighed. I øvrigt møder vi en række internet outlets som tilbyder kunderne at publicere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket på samme måde kan bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Vores website er annoncefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med masser af netbutikker eftersom vi fremviser virksomhedernes produkter, og modtager kommission under forudsætning af at en af vores brugere udfører et køb.

Viden vedrørende tilbud og e-shops opretholdes jævnligt, men vi tager forbehold for modifikationer der er lavet siden vi nyligst opdaterede de anvendte oplysninger.