Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del online shops yder nu til dags diverse forskellige leveringsmodeller. En favorit er nu til dags at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv afhenter produkterne når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er jo ekstremt overkommelig, samt oftest desuden den mindst kostelige fragtmetode.

Antal dages levering kan vise sig at være ret betydningsfuld når man mangler produktet inden for kort tid, og med det formål er det rigtig på sin plads at vi tjekker den forventede leveringsdato på den pågældende vare.

En hel del forhandlere på nettet annoncerer 1 dags levering på mange af deres produkter, som alligevel stiller krav om at bestillingen indsendes før et givent klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer pakket før de pakkeansatte drager hjemad.

Trustpilot resulterer i egentlig nyttige muligheder

Det er super bekvemt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet i blandt flere netbutikker og så har flere webshops set sig nødsaget til at trykke prisniveauet på mange af deres produkter – til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer – markant, og endda nogle gange frembyde fragt uden betaling.

Dog kan det alligevel være lønnende at undersøge forskellige online firmaer efter rabat før du handler, så man er sikret at opnå den billigste pris.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du overveje en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at dække regningen over et længere tidsrum.

Det er godt at du udforsker online forhandlerens omtaler

Før folk handler på en butik bør de utvivlsomt bese webshoppens handelsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt.

Et alternativt forslag kan være at finde ud af om netbutikken er e-mærket, eftersom det skulle være en antydning af at e-handlen retter sig efter de officielle regler, foruden at virksomheden lejlighedsvis kigges til af specialister der har meget erfaring med vilkårene på området. Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du skulle få udfordringer ved din ordre.

Leveringstidspunktet er jo ret så betydningsfuld

Trustpilot fremskaffer de facto hæderlige løsninger til at undersøge en hel del nuværende forbrugeres oplevelser og derved stiller vi forslag om, at du besigtiger online webshoppens anmeldelser forud for at du bestiller.

Facebook tilbyder dig ydermere fuldt ud fremragende metoder til at få indblik i internet shoppens troværdighed. Tilmed møder vi en del firmaer på nettet hvor du kan publicere en vurdering af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Informationer angående tilbud og internet forretninger værnes om rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for ændringer der er blevet udarbejdet siden vi senest opdaterede vores oplysninger.