Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse internet webshops udlover i øjeblikket et stort udvalg af leveringstyper. En af de populære er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig super overkommelig, og endda endda den mindst kostelige leveringsløsning.

De fleste e-shops stiller garanti om dag-til-dag levering på flere varenumre, som imidlertid er underforstået at bestillingen laves inden et givent tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen pakket forud for at de logistikansatte tager hjem.

Enkelte internet forretninger tilbyder gratis levering, men ofte er det så nødvendigt at der handles for en fastsat sum. I øvrigt bør man gribe den prisbilligste leveringsløsning, som oftest – hvad end du er tæt på Holstebro, Hobro eller Vojens – vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted.

Shopping på nettet vokser fortsat

Det har vist sig at være meget hensigtsmæssigt for forbrugerne at søge sig frem til priser på tværs af e-forhandlere og med det motiv har en lang række internet firmaer set sig nødsaget til at reducere udsalgspriserne på varerne – til juniorer, og samtidig til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange frembyde levering uden omkostninger.

Men det kan immervæk vise sig udbytterigt at besigtige et par forskellige internet forhandlere efter rabatkoder før du gennemfører dit køb, således at man ikke er i tvivl om at få fat i den mindst kostelige pris.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du ønsker at honorere betalingen over flere uger.

En forsikring om at e-handlen forstår de opstillede regler

Før folk handler i en e-forretning kan man uden tvivl have øje for e-butikkens regler, det er dog undertiden ikke super interessant.

Alternativet er at undersøge hvorvidt internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det skulle være en sikkerhed for at online firmaet efterkommer de opstillede regler, samt at den en gang i mellem revideres af eksperter der forstår vilkårene. Det giver dig chance for bistand, ifald du får dilemmaer med dit indkøb. Her finder du mere information.

Dertil anbefaler vi at du er vaks omkring de grundlæggende bestemmelser der influerer på købet, eksempelvis hvilken returrettighed internet selskabet anvender. I den forbindelse er det i øvrigt essesentielt, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, så man i fremtiden vil kunne vidne om bestillingen, uden hensyn til om du skal købe gave til en dame eller herre.

Overvåges af fagmænd der kender til de gældende love

Trustpilot fremskaffer ret relevante løsninger til at læse en række øvrige konsumenters anmeldelser og herved er det klogt, at du ser nærmere på online webshoppens omtaler før du køber.

Facebook indebærer ydermere aldeles solide chancer for at få en idé om netshoppens popularitet. Tilmed er der mange internet webshops hvor kunder kan nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde bruges til afvejning af hvor glade kunderne er.

Denne side er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi arbejder sammen med en mængde butikker på nettet i form af at vi formidler forretningernes varer, og tjener godtgørelse når en bruger fra vores side udfører et køb.