Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige e-butikker foreslår heldigvis flere metoder til levering. En af de mest populære er nu om dage udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig rigtig smertefri, samt mange gange desuden den mest letkøbte form for levering.

Antal dages levering er naturligvis ret relevant i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og i det øjemed er det bestemt aktuelt at man dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på det aktuelle produkt.

En hel del firmaer på nettet frembyder 1 hverdags levering på utallige produkter, men som trods alt beroer på at bestillingen anbringes tidligere end et konkret tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få ordren ordnet forinden de pakkeansatte holder fyraften.

Levering til din private bopæl eller til dit arbejde

Det er jo efterhånden ekstremt praktisk for folk at sammenligne priser i blandt forskellige internet varehuse og til tak har flertallet af internet outlets set sig tvunget til at trykke salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, samt også til mænd og kvinder – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde fri fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig fordelagtigt at studere diverse netshops efter rabatkoder forinden du bestiller, så du er skudsikker på at få fat i den prisbilligste pris.

Generelt går vi ind for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du benytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale omkostningerne af flere omgange.

Inden nogen handler på en internet shop burde de ideelt set bese e-shoppens forretningsbetingelser, men det er undertiden ikke særlig sjovt.

Alternativet kan være at tjekke om internet forretningen er godkendt af e-mærket, da det kan være en tryghed om at internet forretningen respekterer de officielle regler, udover at e-forretningen hyppigt revideres af jurister der kender til de gældende love. Det er en rigtig god genvej til support, ifald du møder problemer med din ordre. Her finder du mere om emnet.

For øvrigt tilrådes det at køber er vidende om de elementære regler der er gældende for ordren, eksempelvis den returpolitik e-forretningen tilsikrer. På grund af dette er det også vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin ordremail, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling, uanset om du leder efter et produkt til en kvinde eller mand.

En erklæring om at e-forretningen accepterer de officielle danske regler

Trustpilot leverer en række uafhængige chancer for at efterforske en hel del andre kunders domme og på grund af dette er det klogt, at du besigtiger internet webshoppens ratings før du handler.

Facebook tilbyder dig ligeledes tilpas gode løsninger til at få en idé om internet virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ses en række e-butikker som giver folk mulighed for at formulere en vurdering af deres køb, hvilket også bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af reklameindtægter. Vi arbejder tæt sammen med flere online forretninger og publicerer virksomhedernes varer, og tager imod kommission om den bruger vi sender videre gennemfører en bestilling.

Orientering angående produkter og online forretninger opdateres jævnligt, men vi kan desværre ikke garantere imod justeringer der muligvis er udført siden vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.