Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste e-butikker udlover på nuværende tidspunkt diverse forskellige leveringsmuligheder. En af favoritterne er nu om dage levering til en pakkeshop, og så henter du bare de bestilte produkter når det passer dig bedst. Denne er altså super smertefri, og desuden tillige den mest betalelige fragttype.

Du kan derudover foretrække at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til dit arbejde. Leveringsformen er for det meste en sjat mere bekostelig, men til gengæld virkelig fremkommelig. Den mest betalelige type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du er med kort afstand til online forretningens tilholdssted.

Fragttiden kan være særdeles betydningsfuld når du skal bruge dine nye varer inden for få dage, og i det øjemed er det relativt essentielt at du dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt på det pågældende produkt.

Mange online butikker lover levering på blot en enkelt hverdag på masser af varenumre, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klargjort før lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle få internet firmaer byder på fri fragt, men typisk er det så nødvendigt at man handler for en konkret pris. Desuden må du gribe den mest letkøbte fragtløsning, som gerne – uanset om du befinder sig i Næstved, Frederiksværk eller Billund – vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til et afhentningssted.

Meget enkelt for folk at finde information om priser

Det har vist sig at være ekstremt smertefrit for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra forskellige online firmaer hos www.boligpladsen.dk og til gengæld har de fleste e-handler været nødt til at trykke salgsværdien på mange af deres varer – til børn og babyer, og tillige også til herrer og damer – markant, og endda nogle gange garantere gratis levering.

Men det kan til hver en tid blive smart at efterse visse e-butikker efter rabatkoder inden du færdiggør din shopping, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en netshop reklamerer produkter til en udsalgspris der anses for grænseløst billig, kan det undertiden være et kendetegn på en snydagtig internet webshop. Køb med betalingskort er heldigvis indbefattet af et reglement, som værner os overfor snydagtige online shops.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afbetalingsordning som fx ViaBill, forudsat du higer efter at betale prisen over et længere tidsrum.

Før folk shopper på en online shop bør man de facto granske butikkens forretningsaftale, dog er det undertiden en tidskrævende opgave.

Et nemt alternativ kan være at tjekke om internet butikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det bør være en påvisning af at netbutikken efterlever de danske love, tillige med at webshoppen tit monitoreres af jurister som har meget erfaring med de gældende regulativer. Det er en rigtig god lejlighed til støtte, når du møder problemstillinger i forbindelse med din shopping.

Desuden foreslår vi at kunden er opmærksom på de grundlæggende vilkår der spiller ind i forbindelse med handlen, som fx den returneringsret e-firmaet bruger. På grund af dette er det tilmed relevant, at man stadigvæk bibeholder ens ordrekvittering, så man altid vil kunne vidne om handlen, ligegyldigt om man skal shoppe til en herre eller dame.

Flere og flere shopper via internet virksomheder

Trustpilot frembyder regulære fordelagtige genveje til at sondere mange eksisterende brugeres meninger og af den grund anbefales det, at du tager et kig på online shoppens omtaler før du køber.

Facebook giver dig derudover ultra fornemme metoder til at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Tilmed er der en række online shops i Danmark som tilbyder kunderne at aflevere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden burde anvendes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi har et fast samarbejde med mange butikker på nettet derved at vi markedsfører butikkernes produkter, og får honorar når de besøgende vi sender videre fuldfører en ordre.

Oplysninger om produkter og online outlets ajourføres fra tid til anden, men vi tager ikke ansvar for modifikationer der kan være realiseret siden vi sidste gang opdaterede websitets data.