Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del online virksomheder yder nu om stunder diverse forskellige leveringsløsninger. En af favoritterne er nu til dags afhentningssteder, hvor det er nemt for dig at hente dine varer når det passer dig. Metoden er jo ekstremt let, og tit endda den mest betalelige leveringsmodel.

Leveringstidspunktet er ret betydningsfuld hvis man skal bruge pakken inden for få dage, og med det formål er det altså klogt at vi undersøger den anslåede leveringstid for den pågældende vare.

Størstedelen af internet shops lover 1 dags fragt på en masse varenumre, men vær obs på at det forudsætter at bestillingen realiseres inden et aftalt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få varerne afsted inden pakkepersonalet har fri.

Diverse fragtløsninger

Det er jo efterhånden ekstremt ligetil for almindelige dødelige at søge sig frem til priser i blandt diverse e-forretninger og følgelig har en hel del firmaer på nettet ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, og yderligere også til kvinder og mænd – en hel del, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Derfor kan det trods alt vise sig gavnligt at checke diverse forretninger på nettet efter udsalg forud for at du handler, således at man er velinformeret til at indhente den bedste pris.

Man må lige meget hvad være så påvagt, at i tilfælde af at en internet handler reklamerer en vare til salg for en pris som virker himmelråbende billig, så kunne det ofte være et fingerpeg om en uærlig internet virksomhed. Kortbestillinger er imidlertid omfavnet af et lovbud, hvilket passer på folk overfor falske firmaer på nettet.

Før nogen bestiller i en internet handler kan de for at være sikker granske netshoppens regler, men det er for det meste ikke specielt ophidsende.

En nem løsning kunne derfor være at bemærke om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været et kendetegn for at online virksomheden retter sig efter de officielle danske regler, samt at online forhandleren regelmæssigt overvåges af sagkyndige der har megen viden om de gældende love. Dette er en god genvej til at få bistand, ifald du skulle få besvær som følge af dit indkøb.

Ligeledes stiller vi forslag om at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende bestemmelser der kan have betydning for ordren, som fx den ombytningsrettighed online webshoppen bruger. Her er det ligeledes afgørende, at man permanent gemmer ens faktura e-mail, således man en anden gang kan påvise handlen, ligegyldigt om du søger en vare til en voksen eller et barn.

En masse e-forretninger stiller udsigt til 1 hverdags levering

Trustpilot yder i højeste grad fine muligheder for at betragte flere øvrige kunders bedømmelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du besigtiger internet forhandlerens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling.

Facebook frembyder ligeledes fuldkommen anstændige chancer for at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Desuden er der endda e-handler hvor det er muligt at levere en omtale af virksomhedens service, hvilket også burde tages i brug til at afveje kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside finansieres af reklamer. Vi hjælper adskillige shops på nettet da vi præsenterer firmaernes varer, og indhenter betaling forudsat den bruger vi sender videre gennemfører et køb.

Orientering om produkter og firmaer på nettet ajourføres løbende, men vi påtager os intet ansvar for korrektioner der potentielt er iværksat siden vi senest opdaterede websitets data.