Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En del internet firmaer tildeler efterhånden alverdens leveringsløsninger. Den mest benyttede er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså særdeles smart, samt i mange tilfælde også den mindst kostelige fragtmetode.

Du kan tillige foretrække at få produkterne bragt hjem til dig eller til din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig undertiden en kende mere bekostelig, men endda ret så let. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken, men dette afhænger af at du bor i kort afstand af internet webshoppens arbejdslager.

Fragttiden er jo særligt betydningsfuld når du mangler din ordre nu og her, og derfor er det sandelig aktuelt at vi kigger nærmere på tidshorisonten for levering for den pågældende vare.

En række internet foretagender yder levering på næstkommende hverdag på adskillige produkter, som imidlertid regnes ud fra at ordren indsendes tidligere end et angivent klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

En hel del forretninger på nettet frembyder fri fragt, men ofte gælder det kun hvis du shopper for en bestemt sum. Derudover må du foretrække den mest prisbevidste leveringsmetode, hvilket oftest – ligegyldigt om man bor ved Viborg, Sønderborg eller Haslev – er at få dem til at levere bestillingen til en pakkeshop.

Mange webbutikker udlover 1 hverdags levering

Det er i dag temmelig ukompliceret for købere at finde information om priser i blandt diverse internet firmaer i Danmark og herved har langt de fleste netbutikker fundet det uundgåeligt at presse salgsværdien på deres produkter – til børn, lige så vel som til damer og herrer – kolossalt, og endda nogle gange yde levering uden betaling.

Trods dette kan det imidlertid vise sig lønsomt at sammenholde nogle enkelte online shops efter tilbud inden du shopper, således at man er velinformeret til at få den billigste pris.

Man skal bare være opmærksom på, at hvis en internet shop udbyder deres produkter for en salgspris der kan ses som ekstraordinært favorabel, så er det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk online webshop. Kortbetalinger er ikke desto mindre en del af en retningslinje, der passer på dig som kunde imod uægte webbutikker.

Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du benytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil betale beløbet over flere uger.

Monitoreres af fagmænd som kender til vedtægterne på området

Inden folk køber i en internet virksomhed bør de helt sikkert kigge på e-shoppens betingelser, det er dog gerne ikke specielt ophidsende.

Alternativet kunne være at tjekke om internet forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det typisk er et sympol på at e-firmaet opfylder de gældende danske regler, foruden at butikken nu og da monitoreres af specialister der kender vilkårene på området. Dette er desuden en god lejlighed til støtte, ifald du udsættes for dilemmaer med din ordre.

Visse e-forhandlere tilbyder portofri fragt

Trustpilot frembringer rigtig værdifulde løsninger til at kontrollere ganske mange tidligere brugeres iagttagelser og af den grund går vi ind for, at du gransker internet webshoppens kritik forinden du placerer din ordre.

Facebook bringer dig også de facto gunstige løsninger til at få indblik i e-butikkens pålidelighed. Derudover ser vi en række e-forhandlere som gør det muligt at ytre en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde burde benyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Dette website finansieres af annoncer. Vi har tætte samarbejder med en hel del firmaer på nettet hvori vi annoncerer deres varer, og indhenter provision om den besøgende vi sender videre realiserer en transaktion.

Orientering angående produkter og forretninger på nettet opretholdes hele tiden, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for rettelser der muligvis er foretaget siden sidste opdatering af vores oplysninger.