Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse online forhandlere yder nu om stunder mange forskellige leveringsmodeller. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt pakkeshops, så du selv kan hente produkterne præcis når det passer dig. Den er nemlig særdeles let, og i mange tilfælde ydermere den mest betalelige fragtmulighed.

Fragtperioden er naturligvis ret relevant såfremt vi har brug for din ordre om kort tid, og derfor er det rimelig på sin plads at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt ved den pågældende vare.

En del butikker på nettet byder på levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, men som trods alt nødvendiggør at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt klargjort før lagermedarbejderne får fri.

Nogle få internet firmaer byder på portofri fragt, men i reglen kun ifald der erhverves for en konkret sum. Alternativt bør man overveje den prisbilligste type af levering, der oftest – uden hensyn til om du bor i Helsingør, Haderslev eller Billund – er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

Vi foreslår at du besigtiger online butikkens ratings

Det er efterhånden i høj grad fleksibelt for folk at søge information om priser fra diverse online varehuse og til gengæld har utallige e-forretninger ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på varerne – til drenge og piger, men også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være lønsomt at prøve nogle få online outlets efter rabat før du køber, således at man er sikret at antage den skarpeste pris.

Man må blot være opmærksom på, at hvis en netshop tilbyder deres produkter for en pris som kan virke utopisk billig, burde det tit være et bevis på en snydagtig online virksomhed. Køb med kort er heldigvis omfavnet af en forordning, som støtter kunden overfor uærlige internet webshops.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning burde du udnytte en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du hellere vil afbetale beløbet over tid.

Forinden folk bestiller på en webshop behøver de i reglen overveje shoppens forretningsvilkår, dog er det undertiden ikke særlig morsomt.

Et alternativ er at se om internet forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det bør være et kendetegn for at e-forhandleren føjer gældende dansk lovgivning, og at online virksomheden regelmæssigt vurderes af fagfolk der er meget fortrolige reglementet på området. Dette er desuden en god lejlighed til opbakning, såfremt du oplever besvær med dit køb. Klik her og læs mere.

Nogle enkelte netshops byder på fragtfri levering

Trustpilot leverer de facto uafhængige genveje til at iagttage forskellige forhenværende kunders kritik og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du kigger på online webshoppens ratings inden du bestiller.

Facebook indebærer lige så vel nogenlunde fine muligheder for at få indtryk af webshoppens troværdighed. I øvrigt ses en række e-forhandlere hvor det er muligt at forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde kan anvendes til vurdering af kundetilfredsheden.

Websitet finansieres af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en stribe internet forhandlere da vi introducerer virksomhedernes produkter, og opnår honorar i tilfælde af at de brugere vi sender videre fuldfører en transaktion.