Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion online webshops udlover i øjeblikket en lang række forskellige leveringstyper. Den mest moderne er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig super simpel, og tit desuden den mest prisbevidste leveringsløsning.

Du bør omvendt foretrække at få produkterne sendt til din bolig eller til adressen på dit arbejde. Muligheden bliver til tider en tak mere omkostningsfuld, men derudover vældig uproblematisk. Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket dog kræver at du fysisk befinder dig nær e-handlens arbejdslager.

Temmelig mange netshops i Danmark reklamerer med levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, hvilket dog afhænger af at bestillingen laves før et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produkterne ud af døren forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle enkelte e-butikker garanterer gratis fragt, men oftest er det forbeholdt når du køber for en fastsat sum. Ellers bør du snuppe den mest letkøbte form for levering, som mange gange – om man bor nær København, Thisted eller Sæby – vil blive at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

Tjek om internet firmaet er godkendt af e-mærket

Det har vist sig at være ualmindeligt fremkommeligt for forbrugerne at søge sig frem til priser på forskellige webbutikker og derfor har langt de fleste online butikker været tvunget til at stampe salgsværdien på en række af deres varer – til børn og babyer, og samtidig også til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange tilbyde portofri levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at analysere indtil flere internet forretninger efter rabat forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er sikret at få den mest attraktive pris.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du drage fordel af et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale regningen over et længere tidsrum.

Før nogen bestiller på en internet forhandler kunne de ideelt set sætte sig ind i butikkens handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke videre interessant.

Et andet forslag kunne derfor være at undersøge om internet firmaet er verificeret af e-mærket, hvilket burde være en tryghed om at online forretningen overholder de officielle regler, foruden at online virksomheden rutinemæssigt gennemses af eksperter der kender de gældende love. Desuden får du lejlighed til at få bistand, ifald du bliver udsat for besvær ved dit køb.

I øvrigt tilråder vi at du er hensynstagende til de fundamentale betingelser der kan have indflydelse på transaktionen, som fx den returret internet webshoppen anvender. I den forbindelse er det samtidig afgørende, at man altid sikrer ens købsbekræftelse, således man altid vil kunne dokumentere sin ordre, uden hensyn til om du søger et produkt til en herre eller dame.

Nogle få webbutikker sikrer portofri levering

Trustpilot præsterer stort set sikre chancer for at gennemrode en lang række aktuelle køberes bedømmelser og på grund af dette foreslåes det, at du bliver klogere på online webshoppens ratings før du handler.

Facebook genererer derudover nogle gode metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundefokus. Herinde møder vi mange forretninger på nettet som giver kunderne mulighed for at give en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde kan anvendes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi har samarbejder med flere internet firmaer når vi præsenterer deres produkter, og tager imod godtgørelse når en bruger fra vores website realiserer et køb.

Data om produkter og internet forretninger vedligeholdes nu og da, men vi kan desværre ikke garantere imod modifikationer der eventuelt er udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede websitets data.