Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række firmaer på nettet tildeler nu om stunder et bredt udvalg af leveringsmuligheder. En sikker vinder er p.t. levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Fragttypen er altså særligt hensigtsmæssig, og mange gange desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kan endvidere afveje for og imod at bestille levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis lidt mindre prisbillig, men til gengæld vældig nem. Den mest betalelige leveringsversion kan ikke modsiges at være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du bor med kort afstand til e-handlens hjemsted.

Leveringstidspunktet er usædvanlig aktuel forudsat du behøver dine nye varer fluks, så af den grund er det rimelig relevant at du efterser leveringstiden på den respektive vare.

Temmelig mange online varehuse præsterer dag-til-dag fragt på en lang række af deres varer, hvilket dog er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et aftalt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få pakken hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle internet varehuse frembyder gratis levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt sum. Derudover kan du vælge den billigste mulighed for fragt, som oftest – uafhængig om du bor ved Herning, Rønne eller Ebeltoft – vil være at få fragtfirmaet til at levere pakken til et udleveringssted.

De fleste shopper hos e-firmaer

Det har vist sig at være usædvanlig fleksibelt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere internet outlets på Duckfall og til tak har massevis af online shops set sig tvunget til at stampe salgspriserne på en række af deres produkter – til drenge og piger, og tillige også til voksne – kolossalt, og endda nogle gange garantere fragtfri levering.

Men det kan immervæk være lønsomt at checke en række outlets på nettet efter udsalg forud for at du handler, så du er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris.

Du skal trods alt være klar over, at såfremt en e-forretning sælger varer til en udsalgspris som anses for ubegribelig favorabel, kunne det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte internet butik. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald omfavnet af en regel, som værner dig overfor uærlige online outlets.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du benytte en løsning som f.eks. ViaBill, når du agter at klare betalingen over en periode.

Forud for at folk shopper i en online shop behøver man sådan set overveje shoppens betingelser, dog er det uden tvivl ikke særlig interessant.

En anden løsning kunne måske være at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, da det skulle være en indikator for at e-shoppen følger de gældende danske regler, tillige med at hjemmesiden hyppigt overvåges af fagfolk der har megen viden om lovgivningen. Desuden får du mulighed for en håndsrækning, hvis du forvoldes problemstillinger i processen med din ordre.

Endvidere støtter vi at man er obs på de primære vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen, fx den bytteret online forretningen har. I den sammenhæng er det på samme måde essesentielt, at man når som helst bevarer ens ordremail, således man fremadrettet vil kunne dokumentere købet, uanset om du søger produkter til en herre eller dame.

Flere og flere køber via online shops

Trustpilot frembringer fuldkommen pæne genveje til at eksaminere en hel del andre køberes reflektioner og derfor tilråder vi, at du tjekker e-shoppens ratings inden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer derudover faktisk uafhængige løsninger til at få et kig ind i online butikkens troværdighed. Tilmed møder vi en del online firmaer hvor man kan aflevere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket også kan benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.