Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En del internet varehuse frembyder i dag en række forskellige muligheder for fragt. En af de populære er lige nu afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente pakken når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er altså super gnidningsløs, og ofte derudover den mest letkøbte fragtløsning.

En lang række forretninger på nettet reklamerer med dag-til-dag fragt på mange produkter, som er regnet ud fra at ordren køres igennem inden et fastsat klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varen på posthuset forud for at de lageransatte har fri.

Mange forskellige fragtløsninger

Det er jo særligt let gængeligt for alle og enhver at sammenligne priser fra diverse online shops på boligtidende.dk og så har massevis af online varehuse fundet det nødvendigt at tvinge salgsværdien på mange af deres produkter – til piger og drenge, og ligeledes også til damer og herrer – markant, og endda nogle gange love gratis fragt.

Dog kan det ikke desto mindre vise sig lønsomt at checke indtil flere online selskaber efter udsalg før du gennemfører dit køb, sådan at man er skudsikker på at opnå den skarpeste pris.

Du bør lige meget hvad være omhyggelig med, at i tilfælde af at en online forretning frembyder et produkt til salg for en udsalgspris som kan ses som grænseløst attraktiv, bør det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig netbutik. Køb med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en lov, hvilket værner en imod svindlende webbutikker.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil afdrage omkostningerne over en længere periode.

Inden nogen køber i en e-butik kan de egentlig løbe igennem e-butikkens handelsvilkår, dog er det almindeligvis ikke videre spændende.

En anden mulighed kan være at tjekke om netbutikken er e-mærket, da det burde være et kendetegn for at netbutikken opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, samt at webbutikken hyppigt revurderes af jurister som har den nødvendige knowhow om de gældende regulativer. Dette er en god mulighed for at få bistand, såfremt du forvoldes problemstillinger med din handel.

Foruden dette er det godt at man er påpasselig med de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for transaktionen, til eksempel hvilken ombytningsret shoppen garanterer. I den relation er det samtidig afgørende, at man altid bevarer ens kvittering, så man i fremtiden kan bevidne sin bestilling, om du søger produkter til en mand eller kvinde.

Et fingerpeg om at webshoppen understøtter de officielle danske regler

Trustpilot yder absolut gode løsninger til at kontrollere diverse nuværende køberes oplevelser og herved er det at foretrække, at du kigger på internet forretningens vurderinger forud for at du bestiller.

Facebook præsterer lige så vel en del gode løsninger til at få et kig ind i online webshoppens pålidelighed. Her møder vi endda internet virksomheder hvor folk kan nedfælde en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden kan benyttes til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi samarbejder med mange internet selskaber hvori vi introducerer virksomhedernes tilbud, og høster honorar hvis en af de besøgende på vores side laver et indkøb.

Vejledning angående produkter og netshops understøttes hyppigt, men vi kan ikke give garantier imod rettelser der er blevet iværksat efter sidste opdatering af de anvendte oplysninger.