Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige online outlets frembyder i øjeblikket et stort udvalg af leveringsmuligheder. En af dem der er mest populær er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når der er mulighed for det. Fragtløsningen er altså ret så ligetil, samt oftest endvidere den prisbilligste fragtform.

Antal dages levering er jo ualmindeligt betydningsfuld hvis vi har behov for din ordre om et øjeblik, og herved er det komplet aktuelt at vi tjekker den anslåede leveringstid for den vedkommende vare.

Masser af online shops annoncerer levering på blot en enkelt hverdag på en række produkter, men som imidlertid påkræver at transaktionen gennemføres inden et givent klokkeslæt, således at de højst sandsynligt kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet forud for at logistikpersonalet har fri.

Indtil flere internet outlets byder på fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis der indkøbes for en fastsat pris. I øvrigt kunne man gribe den mindst kostelige fragtmetode, hvilket typisk – ligegyldigt om man befinder sig tæt på Roskilde, Lillerød eller Skjern – vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop.

En række forskellige fragtmetoder

Det er jo efterhånden særligt fremkommeligt for købere at finde de bedste priser på tværs af forretninger på nettet og altså har massevis af online shops set sig tvunget til at trykke prisniveauet på mange af deres varer – til børn, og yderligere også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange byde på gratis fragt.

Trods dette kan det imidlertid blive lønsomt at kontrollere nogle enkelte online butikker efter udsalg før du gennemfører din bestilling, således at man er velinformeret til at modtage den skarpeste pris.

Man bør alligevel være omhyggelig med, at såfremt en netshop tilbyder deres varer til salg for en salgspris som virker ufattelig overkommelig, så bør det tit være et signal om en bedragerisk shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt omfavnet af en ordning, der støtter køberen imod uoprigtige e-handler.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du vælge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du hellere vil betale regningen over en periode.

Før nogen køber hos en online virksomhed behøver de faktisk betragte webbutikkens handelsaftale, det er dog naturligvis et omfattende arbejde.

En anden løsning kan derfor være at tjekke om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det almindeligvis er en indikator for at internet webshoppen anerkender de officielle danske regler, tillige med at netshoppen en gang i mellem undersøges af sagkyndige der har indsigt i vilkårene. Derudover giver det dig chance for at blive assisteret, for så vidt du skulle få dilemmaer med dit indkøb.

Fragtperioden kan vise sig at være virkelig relevant

Trustpilot fører til immervæk ønskværdige muligheder for at kontrollere ret mange nuværende kunders omtaler og herved er det anbefalelsesværdigt, at du sonderer internet forretningens kritik før du bestiller.

Facebook yder for øvrigt de facto hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af internet forretningens troværdighed. Desuden er der faktisk e-shops hvor det er muligt at notere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket også kan bruges til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Vejledning om varer og online forhandlere ajourføres hyppigt, men der tages forbehold for modifikationer der muligvis er implementeret efter at vi sidste gang opdaterede de anvendte informationer.