Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af online virksomheder yder i øjeblikket diverse forskellige muligheder for fragt. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket pakkeshops, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Leveringstypen er altså vældig ukompliceret, og oftest ydermere den mest prisbevidste leveringsmetode.

Fragtperioden kan være virkelig central i tilfælde af at vi behøver produktet lige om lidt, så derfor er det skam aktuelt at du ser det forventede leveringstidspunkt for den relevante vare.

En hel del online varehuse frembyder levering efter en enkelt hverdag på adskillige varenumre, men husk at det stiller krav om at transaktionen gennemføres forinden et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne ekspederet inden pakkepersonalet får fri.

Enkelte forretninger på nettet byder på levering uden betaling, men undertiden er det forbeholdt når du bestiller for en bestemt pris. Alternativt må du vælge den prisbilligste form for levering, hvilket ofte – uafhængig om du er tæt på Vejle, Holbæk eller Hinnerup – er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

Kontrolleres af sagkyndige som mestrer de gældende vilkår

Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for os alle at lave prissammenligning fra flere butikker på nettet og til tak har en lang række firmaer på nettet set sig tvunget til at mindske udsalgspriserne på produkterne – til børn, samt også til kvinder og mænd – markant, og endda nogle gange sikre levering uden omkostninger.

Men det kan ikke desto mindre være lønsomt at analysere en række internet outlets efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er skudsikker på at få den mest attraktive pris.

Man skal dog være obs på, at hvis en internet virksomhed forhandler deres produkter for en salgspris der er utopisk fordelagtig, kunne det i nogle tilfælde være et signal om en uægte e-forretning. Køb med kort er dog indbefattet af et regelsæt, hvilket forsvarer kunden overfor snydagtige internet webshops.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage fordel af en afdragsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.

Forud for at folk køber hos en online webshop behøver man egentlig kigge på virksomhedens handelsaftale, det er dog mange gange et omfattende arbejde.

Et andet alternativ kunne derfor være at se om online shoppen er støttet af e-mærket, hvilket ofte er en sikkerhed for at e-handlen tilslutter sig de officielle regler, foruden at e-shoppen tit overværes af sagkyndige som er indført i vilkårene på området. Dette er en god lejlighed til opbakning, hvis du møder besvær med din shopping.

Endvidere er det godt at du er vaks omkring de grundlæggende vilkår der har indflydelse på handlen, til eksempel hvilken returret online shoppen bruger. Her er det virkelig vigtigt, at man altid gemmer ens faktura, således man altid vil kunne bevise sit køb, hvad end du skal købe en gave til en mand eller kvinde.

Vi anbefaler at du tjekker online forhandlerens kritik

Trustpilot indebærer immervæk fantastiske muligheder for at dechifrere ganske mange forhenværende forbrugeres vurderinger og derved foreslåes det, at du gransker internet webshoppens vurderinger forud for at du handler.

Facebook frembyder lige så vel relativt pæne chancer for at få indsigt i internet butikkens troværdighed. Foruden det ses en række internet handler hvor du kan sammensætte en bedømmelse af ordreforløbet, som lige så vel kan bruges til vurdering af kundernes tilfredshed.

Vores website er finansieret af reklameindtægter. Vi arbejder sammen med en masse netshops og markedsfører butikkernes varer, og indtjener betaling når en af vores brugere gennemfører en bestilling.

Fakta angående produkter og webbutikker værnes om tit, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der måtte være iværksat efter at vi senest opdaterede hjemmesidens informationer.