Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af online forhandlere frembyder nu til dags et bredt udvalg af løsninger til levering. Det mest almindelige er nu om dage levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Denne er jo vældig overkommelig, samt oftest også den prisbilligste form for levering.

Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig central hvis du har brug for varen fluks, og med det formål er det forholdsvis aktuelt at vi kigger nærmere på det forventede leveringstidspunkt ved den vedkommende vare.

Størstedelen af netshops i Danmark yder levering på blot en enkelt hverdag på en lang række af deres produkter, som stiller krav om at du bestiller inden et fast klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer afsted forinden lagermedarbejderne holder fyraften.

En hel del online shops byder på fragtfri levering, men ofte gælder det kun hvis der indkøbes for en bestemt sum. Derudover skal du overveje den billigste leveringsmanér, der ofte – uanset om man befinder sig i Taastrup, Aabenraa eller Faaborg – er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

Folk shopper via online shops

Det er virkelig praktisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning hos diverse internet webshops og så har adskillige online forhandlere fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på deres produkter – til drenge og piger, og endvidere også til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange byde på fri fragt.

Det kan dog ikke desto mindre vise sig lønsomt at analysere nogle forskellige internet outlets efter udsalg forud for at du handler, så du er sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.

Vi foreslår generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du udnytte en afbetalingsordning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage omkostningerne over en længere periode.

Inden folk køber hos en e-butik kunne man for at være sikker tage stilling til netbutikkens vilkår, dog er det tit ikke særlig interessant.

Et alternativ er at bemærke hvorvidt internet forretningen er e-mærket, siden det bør være et tegn på at online forhandleren overholder dansk lovgivning, foruden at online shoppen lejlighedsvis besøges af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Desuden får du anledning til at blive assisteret, såfremt du oplever udfordringer i processen med din bestilling. Her finder du mere om emnet.

Et bevis på at internet firmaet opfylder de gældende danske regler

Trustpilot leverer de facto anstændige løsninger til at tolke en længere række tidligere køberes synspunkter og derfor er det en hjælp, at du undersøger internet firmaets omtaler inden du bestiller.

Facebook leverer ligeledes super anstændige genveje til at få indblik i internet firmaets pålidelighed. Her møder vi faktisk e-forretninger hvor folk kan offentliggøre en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også må benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.