Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af internet varehuse udlover nu diverse forskellige leveringsmidler. En af de mest moderne er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne når det passer ind i din hverdag. Fragtformen er nemlig super smertefri, samt tit endda den billigste leveringsversion.

Du burde også tænke over at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen bliver gennemsnitligt en smule mere bekostelig, men tillige vældig bekvem. Den mest betalelige fragtmetode er unægtelig at du selv henter varerne, hvilket dog forudsætter at du er nær e-firmaets adresse.

Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld i tilfælde af at vi mangler pakken øjeblikkeligt, så herved er det komplet væsentligt at man undersøger den forventede leveringsdato på det respektive produkt.

En masse e-butikker i Danmark giver løfte om muligheden for dag-til-dag levering på en lang række varenumre, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen laves forinden et bestemt tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få varerne afsted inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Stadig flere handler via e-firmaer

Det er jo i høj grad overkommeligt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra diverse e-forhandlere på annecathrinebro.dk og derfor har en lang række online forretninger ikke kunne lade være med at stampe salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til børn og babyer, men også til voksne – kolossalt, og endda nogle gange præstere gratis fragt.

Til gengæld kan det stadigvæk vise sig gunstigt at inspicere visse online outlets efter tilbud forinden du placerer ordren, sådan at du er sikret at modtage den mest attraktive pris.

Vi tilråder generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du vil betale omkostningerne over et længere tidsrum.

Føres tilsyn med af jurister som har indsigt i retningslinjerne

Inden folk køber på en internet forhandler kunne de uden tvivl overveje dens handelsaftale, men det er bare et tidskrævende projekt.

En nemmere løsning kunne være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, da det typisk er en indikator for at online webshoppen imødekommer gældende dansk lovgivning, og at forretningen rutinemæssigt vurderes af eksperter der kender de gældende regler. Det er en rigtig god anledning til at blive assisteret, for så vidt du bliver udsat for udfordringer i processen med din shopping.

Shopping via nettet udfordrer detailhandlen

Trustpilot fremskaffer super gode muligheder for at tolke diverse eksisterende kunders vurderinger og på grund af dette slår vi et slag for, at du tjekker e-shoppens ratings forud for at du placerer din ordre.

Facebook indebærer derudover fuldkommen fine genveje til at få en idé om e-handlens pålidelighed. I øvrigt er der mange online shops i Danmark hvor du kan levere en vurdering af virksomhedens service, hvilket også bør udnyttes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Denne side er finansieret af indtægter fra annoncer. Vi har aftaler med en række internet outlets eftersom vi publicerer virksomhedernes varer, og får kommission om vores brugere realiserer et køb.

Vejledning vedrørende produkter og netbutikker vedligeholdes ofte, men vi kan ikke give garantier imod korrektioner der muligvis er lavet siden nyligste opdatering af sidens data.