Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En lang række butikker på nettet udlover nu om dage et hav af forskellige muligheder for fragt. Den mest almindelige er i øjeblikket udleveringssteder, så du nemt selv kan hente dine varer når det passer dig. Den er altså ekstremt uproblematisk, samt i mange tilfælde endvidere den mest prisbevidste metode til levering.

Du kunne endvidere påtænke at få pakken sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver almindeligvis en kende dyrere, men samtidig virkelig let. Den mest betalelige løsning til levering er uden tvivl at hente varerne selv, hvilket dog forudsætter at du lever i kort afstand af online virksomhedens hjemsted.

En del online webshops tilsiger dag-til-dag levering på deres favorit varenumre, men glem ikke at det er afhængig af at der bestilles før et fastsat klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen klar før lagerpersonalet får fri.

Trustpilot frembyder ret så værdifulde muligheder

Det er efterhånden ualmindeligt enkelt for enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på tværs af butikker på nettet og på grund af dette har flertallet af internet forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte salgspriserne på en række af deres varer – til børn, og endvidere også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange love levering uden gebyr.

Til gengæld kan det trods alt blive lukrativt at kigge forbi visse internet outlets efter rabatkoder før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få den billigste pris.

Du må trods alt være obs på, at ifald en shop på nettet afhænder et produkt til salg for en udsalgspris der er hamrende billig, kunne det for det meste være et tegn på en uoprigtig e-forretning. Bestillinger med betalingskort er imidlertid en del af en orden, der værner køber overfor uærlige internet forretninger.

Forud for at folk bestiller i en shop på nettet kan de reelt kigge på webbutikkens regler, men det er for det meste ikke særlig morsomt.

En anden valgmulighed er at finde ud af hvorvidt e-handlen er godkendt af e-mærket, som er et signal om at online butikken anerkender de danske regler, foruden at internet forhandleren regelmæssigt revideres af fagfolk der har megen viden om reglerne på området. Det er en rigtig god genvej til at få hjælp, når du får problemstillinger ved din ordre. Direkte link.

Ydermere støtter vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle vilkår i forbindelse med købet, til eksempel hvilken returneringsret online butikken anvender. Her er det tilmed vigtigt, at man stadig sikrer ens kvittering, således man senere vil kunne påvise købet, uanset om du er på gaveindkøb til en kvinde eller mand.

Den mindst kostelige fragtmetode

Trustpilot forærer dig altid nyttige genveje til at gennemstøve flere øvrige konsumenters reflektioner og derved stiller vi forslag om, at du gennemgår online webshoppens anmeldelser inden du handler.

Facebook frembringer desuden tilpas ønskværdige genveje til at få en idé om e-shoppens kundefokus. Tilmed møder vi nogle e-forhandlere hvor folk kan formulere en anmeldelse af virksomhedens service, hvilket på samme måde kan tages i brug til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Vores website er reklamefinansieret. Vi har aftaler med masser af e-forretninger når vi formidler butikkernes tilbud, og får kommission for så vidt en af de besøgende på vores website laver en handel.

Viden omkring varer og butikker på nettet opdateres hele tiden, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der kan være foretaget siden vi sidste gang opdaterede sidens data.