Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En lang række e-forretninger yder på nuværende tidspunkt et bredt udvalg af leveringsløsninger. Det mest almindelige er i dag pakkeshops, hvor det er muligt at hente dine varer når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ultra gnidningsløs, samt endda tilmed den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du burde lige så vel prøve at vælge at få sendt til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er uheldigvis en tak mere pebret, men ligeledes ret så fleksibel. Den mest prisbevidste mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket afhænger af at du er tæt på internet butikkens arbejdslager.

Fragtperioden kan i nogle tilfælde være særligt bestemmende i tilfælde af at vi behøver varen inden for kort tid, og herved er det relativt afgørende at du besigtiger tidshorisonten for levering på den aktuelle vare.

En hel del forretninger på nettet frembyder levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, som alligevel antager at ordren placeres forinden et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de garanteret kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet før logistikpersonalet holder fyraften.

Nogle forhandlere på nettet yder levering uden omkostninger, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis du bestiller for en konkret sum. I øvrigt burde du tage den mest prisbevidste leveringsmåde, der typisk – om du befinder sig nær Helsingør, Thisted eller Humlebæk – vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop.

Den prisbilligste leveringstype

Det er i dag rigtig gnidningsløst for forbrugerne at finde de bedste priser hos flere internet varehuse på Banebilleder og herved har massevis af netshops set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, lige så vel som til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange frembyde fragt uden betaling.

Til gengæld kan det trods alt være smart at undersøge et par forskellige netbutikker efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at skaffe sig den mest attraktive pris.

Du skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en forretning på nettet udbyder deres produkter for en salgspris som kan virke uhørt letkøbt, bør det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk internet handler. Køb med kort er imidlertid omsluttet af en lovbestemmelse, der hjælper os overfor uægte e-forhandlere.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du drage nytte af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du har i sinde at dække beløbet over en periode.

Det er klogt at du tager et kig på online butikkens ratings

Forinden nogen køber på en internet handler burde de sådan set sætte sig ind i netbutikkens handelsbetingelser, men det er normalt ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kunne derfor være at undersøge hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det bør være en indikator for at internet firmaet efterfølger de danske regler, og at shoppen regelmæssigt kigges til af fagfolk der behersker de gældende vilkår. Desuden får du mulighed for at blive hjulpet, såfremt du får udfordringer med din handel.

Internet shopping stiger stødt

Trustpilot medfører egentlig relevante chancer for at betragte adskillige nuværende kunders omtaler og derfor foreslår vi, at du efterforsker online webshoppens vurderinger forinden du handler.

Facebook resulterer i tillige relativt nyttige muligheder for at få indblik i online butikkens kundefokus. Desuden ser vi en række e-firmaer hvor du kan skrive en anmeldelse af ordreforløbet, som på samme måde bør benyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Dette website er annoncefinansieret. Vi har et fast samarbejde med en del online outlets hvori vi promoverer forretningernes tilbud, og tager godtgørelse i tilfælde af at en af de besøgende på vores hjemmeside foretager et indkøb.

Oplysninger angående tilbud og firmaer på nettet vedligeholdes rutinemæssigt, men der tages forbehold for rettelser der potentielt er udarbejdet siden nyligste opdatering af vores informationer.