Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række firmaer på nettet tildeler nu en lang række forskellige metoder til levering. Den mest moderne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Leveringstypen er nemlig særligt ligetil, samt oftest ydermere den mest letkøbte leveringsløsning.

Du burde derudover forsøge at bestille ordren til levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig uheldigvis en kende mere pebret, men desuden yderst gnidningsløs. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af webbutikkens tilholdssted.

En masse internet webshops stiller udsigt til levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, men vær på vagt da det er underforstået at ordren laves inden et konkret klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få varerne ekspederet før de pakkeansatte tager hjem.

Enkelte internet selskaber yder gebyrfri levering, men for det meste er det under forudsætning af at man handler for en fastsat sum. Derudover kunne du beslutte sig for den billigste leveringsmodel, hvilket typisk – uanset om du bor ved Silkeborg, Hjørring eller Bjerringbro – vil være at få fragtfirmaet til at levere produkterne til en pakkeshop.

Indtil flere outlets på nettet byder på gratis levering

Det er jo efterhånden ultra praktisk for alle at finde de laveste priser på flere butikker på nettet på https://krofatters.dk og på grund af dette har langt de fleste internet handler i Danmark set sig nødsaget til at formindske salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til børn, og samtidig også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Trods dette kan det trods alt være lønnende at udforske visse firmaer på nettet efter rabatkoder før du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.

Man bør imidlertid være omhyggelig med, at ifald en webbutik tilbyder deres produkter for en udsalgspris der anses for ubegribelig overkommelig, kunne det for det meste være et fingerpeg om en falsk internet shop. Bestillinger med betalingskort er dog omsluttet af en orden, som støtter kunden overfor snydagtige e-butikker.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt bør du udnytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du vil afbetale omkostningerne over et længere tidsrum.

Forud for at folk handler i en online butik kunne de for at være sikker skimme butikkens handelsbetingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt.

Et andet forslag kunne måske være at efterse om online shoppen er e-mærke godkendt, hvilket kan være et fingerpeg om at internet forhandleren forsvarer de officielle danske regler, og at virksomheden jævnligt besøges af eksperter som forstår bestemmelserne på området. Desuden tilbydes du anledning til opbakning, ifald du møder problemstillinger i processen med din ordre.

Ydermere anbefaler vi at kunden er sat ind i de mest basale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med ordren, som eksempelvis hvilken ombytningsret online webshoppen garanterer. I den relation er det på samme måde afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, således man altid kan påvise sin shopping, uden hensyn til om man leder efter et produkt til en mand eller kvinde.

Vældig smertefrit for almindelige mennesker at prissammenligne

Trustpilot resulterer i visse troværdige genveje til at gennemsøge en række eksisterende køberes observationer og derved tilråder vi, at du gennemgår internet selskabets kritik forinden du bestiller.

Facebook frembyder også nogle pålidelige løsninger til at få kendskab til internet firmaets troværdighed. Foruden det ses nogle forhandlere på nettet hvor kunder kan levere en vurdering af deres køb, som ydermere burde udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi har samarbejdsaftaler med en række e-butikker hvor vi annoncerer deres tilbud, og indtjener godtgørelse når en bruger fra vores hjemmeside udfører et indkøb.

Orientering vedrørende tilbud og internet shops ajourføres tit, men man kan ikke stille os ansvarlig for forandringer der eventuelt er iværksat efter at vi senest opdaterede de anvendte data.