Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En lang række online forretninger udlover nu om dage mange forskellige metoder til levering. Førstevalget hos mange er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de købte varer når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo særdeles ukompliceret, og oftest endvidere den mest betalelige form for fragt.

Fragtperioden kan være ualmindeligt vital hvis du har brug for din pakke nu og her, så derfor er det ret så på sin plads at vi ser det estimerede leveringstidspunkt på den respektive vare.

Masser af internet varehuse giver løfte om muligheden for dag-til-dag levering på de fleste af deres varer, der dog antager at orden realiseres inden et fast tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få varerne ordnet forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere e-firmaer garanterer levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når du bestiller for et bestemt beløb. Derudover skal du udse dig den billigste metode til levering, som i de fleste tilfælde – om man bor tæt på Holstebro, Holbæk eller Brande – vil være at få fragtmanden til at bringe ordren til et udleveringssted.

Det er klogt at du gennemsøger e-forretningens bedømmelser

Det er ekstremt let for os alle at sammenholde priser på flere online shops og så har langt de fleste forretninger på nettet ikke kunne lade være med at formindske salgspriserne på mange af deres varer – til børn og babyer, samt også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange tilbyde fri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig indbringende at sammenholde nogle forskellige online shops efter tilbud før du køber, så man er skudsikker på at indhente den mest attraktive pris.

Du må lige meget hvad ikke overse, at når en online butik afsætter varer til salg for en pris der anses for himmelråbende tiltalende, er det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk online webshop. Bestillinger med betalingskort er på den anden side inkluderet i et regelsæt, hvilket beskytter kunden imod svindlende internet webshops.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du vil godtgøre prisen over en længere periode.

Besigtiges af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området

Forinden folk bestiller i en internet webshop burde de i og for sig gennemgå butikkens regler, men det er naturligvis ikke videre spændende.

En nem løsning kunne være at granske hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, eftersom det generelt er et tegn på at internet butikken forstår de danske regler, tillige med at e-forhandleren nu og da undersøges af fagfolk som mestrer vilkårene på området. Derudover tilbydes du mulighed for support, hvis du får problemstillinger i forbindelse med dit køb. Læs mere her.

Dertil rekommanderer vi at du er klar over de mest centrale regler der influerer på købet, eksempelvis hvilken returpolitik netshoppen anvender. I den sammenhæng er det samtidig relevant, at man når som helst bibeholder sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling, ligegyldigt om man shopper til en pige eller dreng.

Leveringstiden kan vise sig at være særligt væsentlig

Trustpilot fører til stort set tiltalende genveje til at læse en længere række eksisterende kunders omtaler og derfor tilråder vi, at du eftersøger e-shoppens ratings inden du bestiller.

Facebook tilbyder dig for øvrigt regulære hensigtsmæssige chancer for at få en idé om internet webshoppens popularitet. Her møder vi endda e-butikker hvor det er muligt at udfærdige en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Fakta angående varer og internet handler opretholdes løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod rettelser der eventuelt er realiseret siden nyligste opdatering af de viste informationer.