Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion online butikker tildeler til alt held et hav af forskellige fragtmetoder. En af dem der er mest anvendt er efterhånden at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine varer når det passer dig. Denne er altså ultra uproblematisk, og endda endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

Du bør tillige beslutte dig for at få produkterne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Denne er tit en lille smule mere omkostningsfuld, men desuden temmelig problemfri. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, hvilket betinges af at du bor tæt på e-shoppens bopæl.

De fleste e-forhandlere tilsiger dag-til-dag levering på flere varer, men vær opmærksom på at det er afhængig af at ordren laves før et fast klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen afsted før pakkepersonalet drager hjemad.

Den prisbilligste leveringsform

Det er jo meget let gængeligt for alle og enhver at prissammenligne hos flere online shops og ergo har en hel del e-handler været presset til at at trykke salgsværdien på varerne – til piger og drenge, og ligeledes også til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange frembyde fragt uden gebyr.

Men det kan trods alt være udbytterigt at prøve en række online butikker efter udsalg før du køber, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mindst kostelige pris.

Du bør dog være obs på, at ifald en internet shop udlover bedst i test varer til salg for en salgspris som er helt fantastisk favorabel, burde det tit være et karakteristika der viser en bedragerisk internet webshop. Køb med betalingskort er imidlertid dækket ind under en retningslinje, der støtter folk overfor uægte online virksomheder.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere pengene ude i fremtiden.

Inden folk bestiller i en webbutik burde de altid gennemløbe deres handelsvilkår, men det er undertiden et tidskrævende projekt.

En nem løsning kunne være at kontrollere hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det almindeligvis er et kendetegn for at online forhandleren efterkommer dansk lovgivning, tillige med at internet butikken en gang i mellem overværes af jurister der forstår lovgivningen. Det giver dig anledning til support, når du oplever problemer i forbindelse med din shopping.

Ligeledes går vi ind for at køberen er vidende om de mest centrale vedtægter der kan spille ind i forbindelse med bestillingen, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik netshoppen benytter. I relation til det er det tillige essesentielt, at man permanent beholder sin e-mail kvittering, så man fremadrettet kan dokumentere ordren, om man skal købe gave til en dame eller herre.

En række forskellige leveringsmodeller

Trustpilot bringer dig relativt gavnlige genveje til at tyde ganske mange øvrige konsumenters oplevelser og på grund af dette er det smart, at du verificerer e-shoppens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook genererer for øvrigt fuldstændig belejlige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed ser vi endda internet firmaer som tilbyder kunderne at aflevere en vurdering af virksomhedens service, som tillige må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af annonceindtægter. Vi hjælper en gruppe netbutikker hvori vi publicerer firmaernes produkter, og tager imod godtgørelse forudsat den besøgende vi sender videre realiserer en bestilling.