Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af online firmaer tilbyder i vore dage et stort udvalg af leveringsmodeller. En af de mest anvendte er i vore dage udleveringssteder, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Løsningen er altså rigtig fremkommelig, samt ofte desuden den mest betalelige fragtform.

Du kan lige så vel forsøge at vælge afsending til din lejlighed eller hus eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen er desværre et hak mere pebret, men ydermere vældig ukompliceret. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter varerne, men den løsning står og falder med at du fysisk befinder dig i nærheden af internet webshoppens bopæl.

En del internet virksomheder stiller udsigt til 1 dags fragt på mange af deres produkter, men vær vagtsom da det er regnet ud fra at transaktionen gennemføres før et besluttet tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få varerne hen til fragtfirmaet før de lageransatte tager hjem.

Indtil flere netbutikker lover fragtfri levering, men i reglen afkræver det at man bestiller for et fastslået beløb. Desuden skal du vælge den mindst kostelige leveringsversion, som typisk – ligegyldigt om man bor tæt på Silkeborg, Farum eller Aars – er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

Kontrolleres af eksperter som forstår reglementet på området

Det er i dag temmelig ukompliceret for forbrugerne at analysere priser hos forskellige internet forhandlere i Danmark og altså har en lang række online selskaber været nødt til at nedbringe udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, og endvidere også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange garantere fragtfri levering.

Dog kan det stadigvæk være gavnligt at efterprøve visse netbutikker efter rabatkoder inden du placerer ordren, således at du er på den sikre side med at opnå den billigste pris.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at klare prisen over et længere tidsrum.

En angivelse af at webbutikken opfylder de officielle regler

Forud for at folk handler i en e-butik kan man i og for sig studere forhandlerens forretningsaftale, men det er tit ikke særlig interessant.

Alternativet kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, som kan være en påvisning af at e-forhandleren forstår gældende dansk lovgivning, udover at online forhandleren undertiden revideres af eksperter som har nøje kendskab til lovene på området. Det er en rigtig god lejlighed til at få bistand, når du møder udfordringer i forbindelse med din ordre. Klik her og find mere information.

Det er klogt at du verificerer internet selskabets omtaler

Trustpilot resulterer i absolut fantastiske muligheder for at gennemrode flere eksisterende køberes evalueringer og derfor går vi ind for, at du tolker internet forhandlerens anmeldelser før du bestiller.

Facebook leverer tilsvarende sådan set anstændige chancer for at få indsigt i internet selskabets popularitet. Foruden det er der endda e-shops som tilbyder kunderne at forfatte en evaluering af virksomhedens service, som ydermere bør drages fordel af til at afveje kundernes tilfredshed.

Fakta vedrørende produkter og internet virksomheder vedligeholdes rutinemæssigt, men vi kan ikke give garantier imod forandringer der måtte være udført efter sidste opdatering af de viste data.