Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En masse online varehuse foreslår på nuværende tidspunkt en række forskellige fragtløsninger. Den mest populære er for øjeblikket pakkeshoppen, så du selv kan hente din nyindkøbte vare når du har tid. Muligheden er nemlig ret praktisk, og tit også den mest betalelige leveringsversion.

Du bør på samme måde beslutte dig for at vælge at få leveret til din bolig eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en tand mere pebret, men på den anden side usædvanlig nem. Den mest prisbevidste slags levering vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv, som jo beroer på at du befinder dig med kort afstand til internet forretningens lager.

Antal dages levering kan vise sig at være temmelig vigtig når man står og skal bruge produkterne omgående, så herved er det bestemt på sin plads at man undersøger det anslåede leveringstidspunkt på den vedkommende vare.

En lang række shops på nettet udlover muligheden for dag-til-dag levering på masser af varer, men som imidlertid betinges af at handlen laves før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få bestillingen fikset før logistikmedarbejderne tager hjem.

En hel del online shops sikrer fragt uden beregning, men i de fleste tilfælde kræves det at der shoppes for en fastsat sum. Ellers bør du beslutte sig for den billigste leveringsudgave, der mange gange – uanset om du befinder sig ved Helsingør, Grenaa eller Sorø – vil være at få dem til at levere dine varer til et udleveringssted.

E-shopping vækster og vækster

Det er efterhånden i høj grad ligetil for forbrugerne at finde de bedste priser på diverse internet forretninger og herved har mange internet butikker været nødt til at presse salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og ligeså til kvinder og mænd – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden betaling.

Men det kan immervæk være fordelagtigt at analysere nogle online butikker efter rabatkoder inden du gennemfører dit køb, således at du er sikret at opnå den billigste pris.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du anvende en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at betale beløbet senere.

Før folk shopper på en e-shop behøver man i princippet gennemgå netbutikkens forretningsvilkår, dog er det normalt et tidskrævende arbejde.

Alternativet kunne derfor være at granske hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, som typisk er en sikring om at internet butikken efterfølger de danske regler, samt at online webshoppen regelmæssigt revideres af jurister der forstår vilkårene på området. Derudover giver det dig lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for problemer som følge af din handel.

Størstedelen af online selskaber stiller garanti om 1 hverdags levering

Trustpilot tilbyder fuldkommen hæderlige genveje til at se nærmere på forskellige øvrige brugeres anmeldelser og på grund af dette er det fornuftigt, at du eftersøger internet selskabets anmeldelser forud for at du handler.

Facebook resulterer i ydermere absolut solide løsninger til at få en idé om online virksomhedens kundefokus. I øvrigt ses faktisk internet forhandlere som gør det muligt at meddele en bedømmelse af virksomhedens service, som lige så vel kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er annoncefinansieret. Vi har samarbejdsaftaler med en samling af forhandlere på nettet idet vi promoverer deres tilbud, og tager imod godtgørelse under forudsætning af at de personer vi sender videre realiserer en transaktion.

Orientering vedrørende produkter og forretninger på nettet ajourføres fra tid til anden, men vi giver ingen garanti imod rettelser der muligvis er udarbejdet siden sidste opdatering af vores oplysninger.