Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Jennifer Lopez – One – 50 ml – Edp

kr. 274,95

Jennifer Lopez One Eau de Parfum 50 ml
One Eau de Parfum fra Jennifer Lopez er en lækker krydret dameduft, med et pudret slør af florale noter. One Eau de Parfum har et forførende udtryk og en harmonisk energi.
En duft som rummer en sensuel dybde med de k … læs mere her

Er Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp på lager?
Køb Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp

Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp
  • Mærke: jennifer lopez
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5050456000074

Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp fra jennifer lopez

Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Jennifer Lopez - One - 50 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.