Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Meraki – Vaskeklude Hvide med grå striber – 3 Stk

kr. 119,00

Meraki Vaskeklude Hvid M. Grå Strib 3 Pak
Et sæt bestående af to fine bomuldsklude, lavet i et vaffelmønster. De fine vaskeklude er hvid og med en grå stribet kant. Passer perfekt til badeværelset.

3-pak vaskeklude
Hvid med grå striber
Lavet af økologi … læs mere her

Er Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk på lager?
Køb Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk

Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk Produktfakta

  • Navn: Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk
  • Mærke: meraki
  • Pris: Kr. 119.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 5707644770584

Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk fra meraki

Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Hudpleje Ansigt > Renseprodukter. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk i webshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Meraki - Vaskeklude Hvide med grå striber - 3 Stk og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.