Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

De fleste internet butikker frembyder nu til dags et stort udvalg af leveringsmidler. En af dem der er mest populær er p.t. udleveringssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer præcis når det passer dig. Metoden er altså vældig ukompliceret, og i mange tilfælde ydermere den mest letkøbte leveringsmodel.

Antal dages levering er naturligvis yderst essentiel forudsat vi absolut skal bruge ordren om kort tid, og af den grund er det altså på sin plads at du finder den forventede leveringstid ved det relevante produkt.

Flere internet foretagender frembyder dag-til-dag levering på adskillige varer, som er afhængig af at bestillingen indsendes forinden et besluttet klokkeslæt, således at de har en chance for at nå at få produktet fikset forinden medarbejderne har fri.

Nogle enkelte netbutikker sikrer fragt uden omkostninger, men i mange tilfælde er det under betingelse af at der erhverves for et konkret beløb. Som alternativ kan man udse dig den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket mange gange – hvad end du bor i Aalborg, Hobro eller Aars – er at få dem til at køre produkterne til et udleveringssted.

Den billigste leveringsform

Det er ret så gnidningsløst for folk at sammenholde priser hos diverse e-firmaer og følgelig har de fleste online shops ikke kunne slippe for at formindske salgspriserne på produkterne – til drenge og piger, men ligeledes til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde portofri levering.

Det kan ikke desto mindre være tiden værd at efterse nogle enkelte firmaer på nettet efter rabat før du færdiggør din shopping, så du er sikker på at indhente den prisbilligste pris.

Vi slår generelt et slag for handler med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil afdrage regningen ude i fremtiden.

Det er klogt at du kigger på e-firmaets ratings

Før folk bestiller på en shop bør de uden tvivl studere e-butikkens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig morsomt.

Alternativet kan derfor være at se nærmere på om internet butikken er e-mærke tilsluttet, da det burde være en forsikring om at e-butikken opfylder de danske retningslinjer, samt at online butikken nu og da vurderes af eksperter der er meget fortrolige de gældende regler. Derudover tilbydes du genvej til hjælpende service, hvis du udsættes for vanskeligheder som følge af din shopping.

Tilmed slår vi et slag for at du er hensynstagende til de vigtigste bestemmelser der kan have betydning for handlen, eksempelvis den byttepolitik webshoppen bruger. Derfor er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, så man senere vil kunne eftervise købet, om du er på udkig efter et produkt til en pige eller dreng.

Leveringsdygtigheden kan være vældig central

Trustpilot leverer ret fordelagtige chancer for at kontrollere ret mange tidligere kunders ratings og på grund af dette foreslår vi, at du kigger på internet butikkens bedømmelser inden du shopper.

Facebook fremskaffer også relativt habile løsninger til at få indsigt i internet virksomhedens kundefokus. Her er der en del webshops som giver kunderne mulighed for at tilkendegive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ligeledes må bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

Vores website er annoncefinansieret. Vi har aftaler med utallige internet varehuse i form af at vi annoncerer deres varer, og får betaling når de brugere vi sender videre foretager en handel.

Oplysninger vedrørende varer og internet butikker vedligeholdes jævnligt, men der tages ikke ansvar for justeringer der måtte være udarbejdet siden nyligste opdatering af de anvendte data.