Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Maria Nila – Sheer Silver Conditioner – 1000 ml – Salon Size

kr. 525,00

Maria Nila Sheer Silver Conditioner 1000 ml

100 ml
Conditioner / balsam
Salon Size
Til blond hår
100% vegan
Sulfat- & Parabenefri

Sheer Silver fra Maria Nila, er en serie designet til at fjerne gule uønskede nuancer i lyst hår og skabe den perfekte … læs mere her

Er Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml på lager?
Køb Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size Produktfakta

  • Navn: Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size
  • Mærke: maria nila
  • Pris: Kr. 499.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7391681036444

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size fra maria nila

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i kategorien Hårprodukter | Pleje & Styling > Conditioner. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size hos den populære shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Maria Nila - Sheer Silver Conditioner - 1000 ml - Salon Size og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.