Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

American Crew – Firm Hold Styling Gel – 250 ml

kr. 89,00

American Crew Firm Hold Styling Gel 250 ml
Lækker styling gel til alle hårtyper og med et medium hold. Styling Gel er lavet med en lav pH værdi der er med til at forhindre at dit hår og hovedbund ikke udtørrer og skaber irritationer.

250 ml
Styling Gel … læs mere her

Er American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml på lager?
Køb American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml

American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml Produktfakta

  • Navn: American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml
  • Mærke: american crew
  • Pris: Kr. 79.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0669316060506

American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml fra american crew

American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Hårprodukter | Pleje & Styling > Styling Gele & Hårcreme. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

American Crew - Firm Hold Styling Gel - 250 ml og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.