Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Chloe – Chloe – 50 ml – Edp

kr. 685,00

Chloé Signature Eau de Parfum 50 ml (EDP)
Chloé Signature er duften til den kreative kvinde der elsker at være sig selv. En let duft af florale noter, sensulle varme noter af amber og varme trænoter. I smuk forening med mangnolia, liljekonval og rose. Lad … læs mere her

Er Chloe - Signature Eau de Parfum - 50 ml - Edp på lager?
Køb Chloe - Signature Eau de Parfum - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Chloe - Chloe - 50 ml - Edp

Chloe - Chloe - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Chloe - Chloe - 50 ml - Edp
  • Mærke: chloe
  • Pris: Kr. 575.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0688575201888

Chloe - Chloe - 50 ml - Edp fra chloe

Chloe - Chloe - 50 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Chloe - Chloe - 50 ml - Edp. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Chloe - Chloe - 50 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være Chloe - Chloe - 50 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Chloe - Chloe - 50 ml - Edp og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.