Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hollister – Body Mist Citrus Pop – 125 ml

kr. 99,00

Hollister Body Mist Citrus Pop 125 ml
Body Mist fra Hollister med en skøn sommerlig og frisk duft af citrus med et strejf af vanilje. Opløftende og lækker duft der giver en følelse af fornyet energi.
Hvad er en Body Mist?
Body Mist er lettere end en parf … læs mere her

Er Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml på lager?
Køb Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml

Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml Produktfakta

  • Navn: Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml
  • Mærke: hollister
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 085715269539

Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml fra hollister

Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Bodyspray og Hairmist. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml i webshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Hollister - Body Mist Citrus Pop - 125 ml og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.