Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

IDUN Minerals – Balance & Care Shampoo – 250 ml

kr. 109,95

IDUN Minerals Balance & Care Shampoo 250 ml
Denne skønne shampoo er udviklet til at pleje dit hår og bringe det tilbage i balance. Derfor er den især god til personer som bruger rigtig mange styling produkter, da den her får renset hår helt rent, og efter … læs mere her

Er IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml på lager?
Køb IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml

IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml Produktfakta

  • Navn: IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml
  • Mærke: idun minerals
  • Pris: Kr. 145.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 7340074774081

IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml fra idun minerals

IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i kategorien Hårprodukter Pleje & Styling > Shampoo. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

IDUN Minerals - Balance & Care Shampoo - 250 ml og online fordele

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.