Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Jil Sander – Eve – 50 ml – Edt

kr. 335,00

Jil Sander Eve Eau de Toilette 50 ml
Eve fra Jil Sander er en feminin og delikat duft med blomstrende duftnoter, en let pudret fornemmelse i hjertet og de varme forøfrende bund. Sensuel duft der emmer af elegance og en feminin renhed. En parfume der vække … læs mere her

Er Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt på lager?
Køb Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt

Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt
  • Mærke: jil sander
  • Pris: Kr. 349.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607342211742

Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt fra jil sander

Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Jil Sander - Eve - 50 ml - Edt og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.