Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kenzo – Amour – 100 ml – Edp

kr. 695,00

Kenzo Amour Eau de Parfum 100 ml
En fantastisk duft fra Kenzo, varm, blød og forførende med varme og pudrede noter fra musk og vanilje i et miks med Frangipani blomster. Inspireret af det indonesiske hvorfor også flakonerne har forskellige farver alt efte … læs mere her

Er Kenzo - Amour - 100 ml - Edp på lager?
Køb Kenzo - Amour - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Kenzo - Amour - 100 ml - Edp

Kenzo - Amour - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Kenzo - Amour - 100 ml - Edp
  • Mærke: kenzo
  • Pris: Kr. 479.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3352818718019

Kenzo - Amour - 100 ml - Edp fra kenzo

Kenzo - Amour - 100 ml - Edp findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Kenzo - Amour - 100 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Kenzo - Amour - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Kenzo - Amour - 100 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kenzo - Amour - 100 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.