Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Michael Kors – Glam Jasmine – 100 ml – Edp

kr. 698,00

Michael Kors Glam Jasmine Eau de Parfum 100 ml (EDP)
Glam Jasmine Eau de Parfum fra Michael Kors. En cremet floral duft med hvide blomster og jasmin, hjertet byder på solbær og bunden givr dig varme fra woody noter og varm cremet sandeltræ. En sensuel og … læs mere her

Er Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp på lager?
Køb Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp

Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp
  • Mærke: michael kors
  • Pris: Kr. 675.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0022548289716

Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp fra michael kors

Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Michael Kors - Glam Jasmine - 100 ml - Edp og online fordele

Køber du varer online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.