Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Sheer Beauty – 50 ml – Edt

kr. 274,95

Calvin Klein Sheer Beauty Eau de Toilette 50 ml
Calvin Klein Sheer Beauty, en parfume til kvinder der oser af sexet selvtillid. Duften er en blanding af blosteragtige og varme noter. Smidig som den blødeste hud.    

50 ml
Eau de Toilette Spray
EDT
S … læs mere her

Er Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml  - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml  - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml  - Edt

Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 274.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607342306417

Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt kan på grund af dens store popularitet nu findes i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Calvin Klein - Sheer Beauty - 50 ml - Edt og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.