Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Davidoff – Cool Water Women – 50 ml – Edt

kr. 198,00

Davidoff Cool Water for Women Eau de Toilette 50 ml
Cool Water, en duft som aldrig går af mode! Cool Waters friske, forførende og feminine duftnoter skaber rammerne om en ægte klassiker

50 ml
EDT
Serie: Cool Water Woman … læs mere her

Er Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt på lager?
Køb Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt

Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt
  • Mærke: davidoff
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3414202011769

Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt fra davidoff

Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Davidoff - Cool Water Women - 50 ml - Edt og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.