Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Elizabeth Arden – Mediterranean – 100 ml – Edp

kr. 225,00

Elizabeth Arden Mediterranean Eau de Parfum 100 ml
Strålende, fængslende og sensuel! Elizabeth Arden har skabt en fortryllende duft inspireret af Catherine Zeta-Jones og hendes forkærlighed for Middelhavet.

100 ml
Eau de Parfum Spray
EDP
Serie: Arden … læs mere her

Er Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp på lager?
Køb Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp

Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp
  • Mærke: elizabeth arden
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 085805063665

Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp fra elizabeth arden

Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Elizabeth Arden - Mediterranean - 100 ml - Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Din sammenligning kan du rent faktisk lave super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.