Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Masser af shops på nettet giver nu om dage en række forskellige former for fragt. Den mest anvendte er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså usædvanlig hensigtsmæssig, og ofte ligeledes den mindst kostelige type af levering.

Du kan lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem en kende mere pebret, men omvendt virkelig nem. Den mest prisbevidste leveringsmåde er dog at hente varerne selv, men den løsning står og falder med at du er i nærheden af webbutikkens arbejdslager.

En række internet outlets lover levering på blot en enkelt hverdag på adskillige varer, som imidlertid regnes ud fra at ordren placeres forud for et givent klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt skippet afsted forud for at personalet drager hjemad.

Enkelte netbutikker lover fragtfri levering, men i reglen under forudsætning af at man aftager for et præcist beløb. Ellers kunne du gribe den mest letkøbte fragtmetode, som i mange tilfælde – om du bor tæt på Roskilde, Brønderslev eller Grindsted – vil blive at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Diverse leveringstyper

Det er jo super simpelt for enhver at prissammenligne hos forskellige e-handler og ergo har massevis af shops på nettet set sig nødsaget til at nedsætte salgsværdien på en række af deres varer – til børn og babyer, men også til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange byde på fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det imidlertid være tiden værd at kigge forbi flere e-shops efter rabat forinden du shopper, således at man er på den sikre side med at opnå den laveste pris.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du drage fordel af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre betalingen over tid.

Forinden nogen bestiller i en e-shop kan de utvivlsomt tyde dens vilkår, det er dog oftest en omfattende opgave.

Et nemmere alternativ kan derfor være at tjekke hvorvidt e-forhandleren er godkendt af e-mærket, grundet at det er et billede på at webshoppen følger de officielle danske regler, og at e-butikken regelmæssigt efterses af sagkyndige som mestrer vilkårene. Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, såfremt du skulle få problemstillinger i processen med dit indkøb.

Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er vaks omkring de mest centrale retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med transaktionen, f.eks. hvilken returret online shoppen har. I relation til det er det tillige essesentielt, at man når som helst sikrer ens faktura e-mail, således man altid vil kunne bevise sin ordre, uafhængig om du skal købe til en pige eller dreng.

Folk handler hos e-butikker

Trustpilot frembyder regulære ærlige løsninger til at undersøge flere aktuelle brugeres iagttagelser og på grund af dette anbefaler vi, at du efterforsker internet webshoppens ratings inden du lægger din bestilling.

Facebook tilbyder også en række stabile genveje til at få indsigt i online butikkens pålidelighed. Tilmed ses mange internet webshops som gør det muligt at udforme en evaluering af virksomhedens service, som på samme måde må drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

Vores side finansieres af annoncer. Vi hjælper en hel del internet forretninger og præsenterer deres tilbud, og tager imod godtgørelse når de personer vi sender videre gennemfører en handel.

Oplysninger angående produkter og online forhandlere opretholdes rutinemæssigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for forandringer der er implementeret siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens informationer.