Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lacoste – Pour Femme Eau de Parfum Sæt – 50 ml Edp & Body Lotion

kr. 575,00

Lacoste Pour Femme Eau de Parfum Gavesæt 50 ml Edp & Body Lotion
Denne klassiker fra Lacoste er en floral og let krydret duft, som samtidig har en varm bund på skønne trænoter. Der er blandt andet noter af peber, æble, jasmin, hibiscus, rose og sandeltræ. … læs mere her

Er Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion på lager?
Køb Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion

Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion Produktfakta

  • Navn: Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion
  • Mærke: lacoste
  • Pris: Kr. 575.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616303452735

Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion fra lacoste

Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Parfume > Parfume Gaveæsker Kvinder. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Lacoste - Pour Femme Eau de Parfum Sæt - 50 ml Edp & Body Lotion og online fordele

Shoppes der produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.